WIE ZIJN WIJ?

 

Gezellige club met een prachtig terras in hartje Laren

 

Historie

't Laer is opgericht op 28 maart 1950 om in Laren, naast de algemene tennisvereniging, een rooms katholiek tennis alternatief te hebben. De eerste tijd werd gespeeld op gehuurde banen, maar al gauw gaf de gemeente het huidige stuk grond in erfpacht en werden de banen 1, 2 en 3 aangelegd. Het eerste clubhuis ´De Kist´ maakt nog steeds deel uit van onze accommodatie en is nu nog in gebruik als werkplaats voor onze groundsman, Klussenklup en tennisleraren.

Accommodatie

't Laer is trots op zijn prachtig gelegen accommodatie, middenin het groen. De club beschikt over zes gravelbanen met verlichting waardoor er tot 23.00 uur gespeeld kan worden. Voor de jeugdige spelers is er ook een minibaantje. 

We hebben een lekker clubhuis met een mooie bar, een gezellig terras en uitgebreide keukenfaciliteiten. In de winter wordt het clubhuis deels gebruikt om te bridgen.

Parkeerterrein en fietsenstalling

't Laer beschikt over een parkeerterrein met ruimte voor zo'n veertig auto's, dus altijd voldoende plek. Sportiever is het uiteraard om op de fiets te komen, die prima gestald kan worden in de fietsenstalling. 

Veel tennisplezier bij ’t Laer!

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 531 4677

T.C. 't Laer

Driftlaan 3
1251 KB Laren

KVK-nummer

40516671