LID WORDEN?

 

Geweldig dat je lid wilt worden van 't Laer!

 

 

Contributies en tarieven voor trainingen

In onderstaand overzicht vind je de contributie voor 2021 per leeftijdscategorie en de tarieven voor trainingen voor de jeugd. Meer informatie over training voor senioren vind je hier. 

* Buitengewoon lid
Buitengewone leden zijn leden die door bepaalde omstandigheden niet in staat zijn te spelen. Je bent niet speelgerechtigd, dus mag je geen gebruik maken van de tennisbanen. Je behoudt wel  – tegen een verlaagde contributie – dezelfde rechten en verplichtingen als de senior- en juniorleden.

** Tennis Alles-in-1 (Junioren)
De genoemde jaarbedragen zijn inclusief 5% korting indien gekozen wordt voor automatische incasso in 1 keer. Lees hier alles over de Tennis Alles-in-1 lidmaatschappen.

***Mini
Om kennis te maken met tennis. Er wordt geen bijdrage richting de KNLTB gedaan en de mini’s ontvangen ook geen KNLTB pasje.

Familiekorting

Familie korting geldt vanaf het 3de volledige (jr/sr) lidmaatschap bij onze vereniging. De korting betreft 25 euro op de contributie van het 3de volledige lid. Indien van toepassing krijgen het 4de en 5de volledige lidmaatschap binnen één familie ook 25 euro korting op hun contributie. Verrekening zal plaatsvinden in overleg met onze penningmeester.

De familiekorting is niet van toepassing voor leden die gedurende het jaar lid worden. De familiekorting begint dan pas te lopen in het tweede jaar van het lidmaatschap.

Korting aanbrengen nieuwe leden

Indien een lid van onze vereniging een nieuw lid aanbrengt, ontvangt het aanbrengende lid in het volgend seizoen € 25,= korting op zijn contributie, onder voorwaarde dat het aangebrachte lid het volgende seizoen nog volledig lid is van onze vereniging.

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met de ledenadministratie of maak gebruik van de contact pagina.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 531 4677

T.C. 't Laer

Driftlaan 3
1251 KB Laren

KVK-nummer

40516671