EVENEMENTEN VOOR ALLE LEDEN

 

Van ladderen tot de toss... alle events op een rijtje

 

Het hele jaar door worden er op 't Laer allerlei evenementen georganiseerd om het gezellige clubgevoel te versterken. Voor jong en oud, voor recreant en toptennisser. Vaak omlijst door een hapje en drankje op ons zonnige terras. De data van alle activiteiten worden bekend gemaakt via de maandelijkse Babbelaer en je vindt ze op de homepage in de Clubagenda. 

Openingstoernooi

Zodra het voorjaar zich aandient organiseren we het Openingstoernooi voor alle leden om het nieuwe tennisseizoen in te luiden. Gezellige partijtjes spelen en even bijkletsen na een lange winter. Iedereen kijkt er naar uit om weer het gravel op te kunnen. 

Familie Toernooi

Het familietoernooi, ook wel het pannenkoekentoernooi genoemd, wordt traditiegetrouw in het Pinksterweeked georganiseerd.

Alle vormen van familiebanden zijn toegestaan. Ouder/kind, opa/stiefkind, tante/ex, het maakt niet uit. Zelfs je buurvrouw mag meedoen, als er maar minimaal 1 van het koppel lid is van onze club.

Maandagavondtoernooi

Een gezelligheids dubbeltoernooi in het voorjaar en najaar op 3 achtereenvolgende maandagen. Er worden damesdubbels, herendubbels en gemengd dubbels gespeeld. 

Slottoernooi

Net zo belangrijk als het opstarten is ook een goede afsluiting van het tennisseizoen. Nog één keer op het gravel je krachten meten met je clubgenoten. 

Laddercompetitie

Geintroduceerd vanwege Corona. En nu al een niet meer weg te denken sportieve happening op onze club. Er wordt in alle categorieën geladderd en het gaat er hier en daar lekker fanatiek aan toe. Je wordt ingedeeld in kleine poultjes van gelijke sterkte. En elke ladderserie wordt afgesloten met een borrel voor alle ladderaars en andere liefhebbers van gezelligheid.

Bokkentoernooi

Het bokkentoernooi is een invitatie toernooi, alleen voor mannen. Onder het genot van een potje bokbier worden de wedstrijden serieus geëvalueerd. 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 531 4677

T.C. 't Laer

Driftlaan 3
1251 KB Laren

KVK-nummer

40516671