// Trainingsweek 2021 – T.C. 't Laer

Trainingsweek 2021

Dit jaar zal de Trainingsweek plaatsvinden van maandag 12 t/m vrijdag 16 juli 2021, de eerste week van de zomervakantie.

          

Wat?

Conditietraining, tennistraining, wedstrijdinzicht, uitleg over sportief gedrag op en naast de baan, oefenwedstrijdjes, andere sporten en spelletjes, samen lunchen en af en toe even chillen tussendoor.

Wanneer?

Maandag t/m vrijdag, 12 t/m 16 juli 2021, dus de eerste week van de zomervakantie in regio Noord. We starten elke dag om 9.00 uur en zijn om 14.00 uur weer klaar.

Voor wie?

De trainingsweek is er voor basisschool-jeugd van 4 t/m 12 jaar. De inschrijving zal eerst open zijn voor jeugdleden van ’t Laer, maar daarnaast is er ook ruimte voor kinderen uit Laren of omgeving die geen lid zijn. Ook als je nog nooit hebt getennist, biedt deze trainingsweek je een prachtige eerste ervaring.

Door wie?

Onze trainers van Tennis Academy Kockx, Rolf Alblas en Marko Bouwman, zullen samen met een aantal oudere junior-leden (14-17 jaar) de training en begeleiding op zich nemen. Dit jaar krijgen we ook weer hulp van de buurtsportcoaches van Sportief & Gezond BEL. De jeugdcommissie van de club regelt de inschrijving, de betaling en communicatie met de ouders.

Inschrijven en kosten

Je kunt je inschrijven t/m woensdag 30 juni door dit formulier in te vullen.

Kosten per dag:  €45,00 per persoon

Hele week (5 dagen) met €25,00 korting!: €200,00 per persoon

’t Laer leden met Tennis Alles-in-1 abonnement krijgen korting op hun totaalbedrag:

  • Tennis Alles-in-1 BASIS: 15% korting
  • Tennis Alles-in-1 PLUS: 30% korting

Aangezien wij een samenwerking met de tennisschool aangaan, zullen wij bij opzegging vanaf 1 juli 50% van het bedrag in rekening moeten brengen. Bij opzegging vanaf 9 juli zullen wij 100% van het bedrag in rekening brengen.

Vragen?

Mail naar jc@tlaer.nl onder vermelding van Trainingsweek 2021.

 

 

Impressie van de Trainingsweek 2020: