Zomerkamp

 

De beste start van jouw zomervakantie!

 

Zit jij op de basisschool? Hou je van tennis? En heb je nog niets te doen de eerste week van de zomervakantie (regio Noord)? Kom dan naar de tennis trainingsweek bij 't Laer. Georganiseerd in samenwerking met onze trainers van House of Tennis.

Voor wie is deze trainingsweek?

Alle basisschoolkinderen (6 t/m 12 jaar) uit Laren of omgeving. Zowel voor de beginnende of gevorderde tennisser is er een uitdagend en sportief programma. Ben je lid bij 't Laer of een andere tennisvereniging? Je bent van harte welkom. 

Wat staat er op het programma?

We starten deze zomer op maandag 22 juli en gaan door tot en met vrijdag 26 juli. Je bent de hele week welkom van 9.00 tot 14.00 uur. Als je niet alle dagen kunt, mag je je ook voor losse dagen inschrijven. Elke dag is er een andere planning, maar onder andere het volgende komt aan bod:

  • warming-up
  • tennisles
  • spelletjes
  • mentale coaching
  • samen lunchen (inbegrepen)
  • snackjes tussendoor (inbegrepen)

Wat zijn de kosten?

Deelname aan de trainingsweek kost €50 per dag of €225 voor de hele week. 

Hoe kun je je inschrijven?

Inschrijven kan tot en met zondag 14 juli en kan via deze link


Bij afzeggingen t/m 14 juli worden geen kosten in rekening gebracht. Bij afzeggen tussen 15 juli t/m 20 juli wordt 50% van de totaalkosten in rekening gebracht. Bij last-minute afzeggingen of no-shows zijn wij helaas genoodzaakt om het volledige bedrag in rekening te brengen. 

Met vriendelijke groet,
De Jeugdcommissie
[email protected]

 

Een impressie van zomerkamp 2022

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 531 4677

T.C. 't Laer

Driftlaan 3
1251 KB Laren

KVK-nummer

40516671