ONZE TRAINERS

 

Dit zijn onze fantastische trainers

 

 

Marko Bouwman

In mijn trainingen staan samenwerking en individuele vooruitgang centraal. Daarbij houd ik altijd rekening met de wensen van de tennissers. Ik heb van jongs af aan op competitief niveau getennist. In mijn jeugd heb ik jarenlang, met veel plezier, bij R.T.T. getraind. Ik speel sinds mijn 18e jaar competitie bij tennisclub ‘t Melkhuisje in Hilversum.

Dit jaar speel ik mee in de 2e klasse heren op de zaterdag. Tijdens mijn lessen staan, naast de technische en tactische doelstellingen, altijd het plezier in tennis voorop. Locatie T.C. ‘t Laer.

 

Herman Deijen

Het is alweer een tijdje geleden, maar ik heb als toernooispeler goede herinneringen aan ’t Laer.  

Bij deze gezellige familieclub was het altijd goed toeven tijdens een van de leukere toernooiweken in de regio. Extra leuk om hier nu als trainer deze zomer – met Marko - les te gaan geven. Ooit begonnen bij Bosheim - via omzwervingen via Gooiland, Hilverheide, de Meent
en het Melkhuisje - ben ik nu al weer lange tijd trainer bij BLTC Blaricum (nu De Bubbleclub). Ik ben een clubtrainer en hou van de variatie binnen het lesgeven, zowel qua leeftijd als niveau. Plezier staat voorop, want dat is, vind ik de basis van de motivatie om stappen te kunnen maken in onder andere techniek en tactiek. Tot snel op de baan! 

 

 

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 531 4677

T.C. 't Laer

Driftlaan 3
1251 KB Laren

KVK-nummer

40516671