ONZE TRAINERS

 

Dit zijn onze fantastische trainers

 

Dennis Kockx

Verantwoordelijk voor het opleiden van regionale en nationale jeugd. Dennis speelde 3,5 jaar tennis op nationaal (hoogste ranking: 22e) en internationaal niveau. In 2016 werd hij samen met Jasper Smit en Martijn van Haasteren voor het eerst in de geschiedenis van het Nederlandse tennis Wereldkampioen. In 2019 werd Dennis zowel indoor als outdoor Nederlands kampioen 40+ en haalde hij samen met Dennis van Scheppingen en Rogier Wassen zilver tijdens het WK Young Seniors 40+ in Miami. Tijdens de competie is Dennis coach van de teams hoofdklasse gemengd en Eredivisie gemend bij TV ALTA. Locaties: TV ALTA Amersfoort, Club Pellikaan Amersfoort, Theo Meijer Leusden en TV Strokel Harderwijk, T.C. ‘t Laer.

 

Marko Bouwman

In mijn trainingen staan samenwerking en individuele vooruitgang centraal. Daarbij houd ik altijd rekening met de wensen van de tennissers. Ik heb van jongs af aan op competitief niveau getennist. In mijn jeugd heb ik jarenlang, met veel plezier, bij R.T.T. getraind. Ik speel sinds mijn 18e jaar competitie bij tennisclub ‘t Melkhuisje in Hilversum.

Dit jaar speel ik mee in de 2e klasse heren op de zaterdag. Tijdens mijn lessen staan, naast de technische en tactische doelstellingen, altijd het plezier in tennis voorop. Locatie T.C. ‘t Laer.

 

Tim Ruijter

Tim is al sinds zijn 6e jaar fanatiek met tennis bezig. Hij geeft op verschillende plekken training en ademt tennis!

Hij is zelf een zeer fanatieke speler, in het voorjaar speelt hij competitie op de zaterdagen en in de zomer is hij te vinden bij verschillende open toernooien. Hij is er onwijs blij mee dat hij van zijn hobby en sport zijn werk heeft kunnen maken.

Een persoonlijke noot van Tim: ' Ik hoop iedereen net zo gek van tennis te maken als ik dat zelf ben. Ik kijk er naar uit jullie op de club tegen te komen.'

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 531 4677

T.C. 't Laer

Driftlaan 3
1251 KB Laren

KVK-nummer

40516671