// Trainingsweek 2020 – T.C. 't Laer

Trainingsweek 2020

Impressie van de Trainingsweek 2020:

 

Dit jaar zal onze trainingsweek plaatsvinden van 13 t/m 17 juli, de tweede week van de zomervakantie.

Wat?

Conditietraining, tennistraining, wedstrijdinzicht, uitleg over sportief gedrag op en naast de baan, oefenwedstrijdjes, andere sporten en spelletjes, samen lunchen en af en toe even chillen tussendoor.

Wanneer?

Maandag t/m vrijdag, 13 t/m 17 juli 2020, dus de tweede week van de zomervakantie in regio Noord. We starten elke dag om 9.00 uur en zijn om 14.00 uur weer klaar.

Voor wie?

De trainingsweek is er voor basisschool-jeugd van 4 t/m 12 jaar. De inschrijving zal eerst open zijn voor jeugdleden van ‘t Laer, maar daarnaast is er ook ruimte voor kinderen uit Laren of omgeving die geen lid zijn. Ook als je nog nooit hebt getennist, biedt deze trainingsweek je een prachtige eerste ervaring.

Door wie?

Onze trainers van Tennis Academy Kockx, Rolf Alblas en Marko Bouwman, zullen samen met een aantal oudere junior-leden (14-17 jaar) de training en begeleiding op zich nemen. Dit jaar krijgen we ook hulp van de buurtsportcoaches van Sportief & Gezond BEL. De jeugdcommissie van de club regelt de inschrijving, de betaling en communicatie met de ouders.

Inschrijven en kosten

Je kunt je inschrijven t/m dinsdag 30 juni door dit formulier in te vullen.

Kosten per dag: €40,00 per persoon voor leden van ‘t Laer / €45,00 per persoon voor niet-leden.

Hele week (5 dagen) met €25,00 korting!: €175,00 per persoon voor leden / €200,00 per persoon voor niet-leden.

Aangezien wij een samenwerking met de tennisschool aangaan, zullen wij bij opzegging vanaf 1 juli 50% van het bedrag in rekening moeten brengen. Bij opzegging vanaf 10 juli zullen wij 100% van het bedrag in rekening brengen.

Vragen?

Mail naar jc@tlaer.nl onder vermelding van Trainingsweek 2020.