// Commissies – T.C. 't Laer

Commissies

Technischecommissie

De Technischecommissie is verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het technische tennis beleid. ’t Laer heeft als uitgangspunt gekozen om, binnen de middelen die het heeft, op een zo hoog mogelijk niveau tennis te spelen en hierbij speciale aandacht aan onze jeugd te geven. Dit beleid wordt vooral ten uitvoering gebracht via het deelnemen aan de competitie, het organiseren van zowel drie open toernooien als de jaarlijkse clubkampioenschappen. Ter ondersteuning van dit beleid heeft ’t Laer een samenwerking met RG Sports voor de trainingen. (tc@tlaer.nl)

Evenenmentencommissie

’t Laer streeft ernaar om een gezellige club te zijn waar vele mensen zich thuis voelen. De Evenementencommissie (afgekort EV) richt zich er op om deze gezelligheid in combinatie met recreatieve tennis-activiteiten zoveel mogelijk te bevorderen. Om dit te bereiken organiseert de EV een groot aantal activiteiten tijdens het tennisseizoen zoals het Openingstoemooi, de Fietsenrally, het Familitoernooi en het Slottoernooi. (ec@tlaer.nl)

Jeugdcommissie

De junioren hebben een belangrijke rol binnen onze vereniging. De Jeugdcommissie behartigt alle belangen van de junioren. Het deelnemen aan de competitie gaat in nauwe samenwerking met de competitieleider en onze trainer. Bij ’t Laer is het goed gebruik dat alle junioren gedurende het seizoen minimaal een uur per week tennistraining krijgen. Onze jeugd neemt uitgebreid deel aan de (jeugd-)competitie en wordt gestimuleerd om voor zoveel mogelijk Open Toernooien in te schrijven. Daarnaast worden er elk jaar aparte clubkampioenschappen voor onze junioren gehouden, zowel in het enkel- als in het dubbelspel. Daarnaast organiseren zij een trainingsweek in de zomervakantie en het intussen zeer befaamde Daviscup-weekend. Het seizoen wordt afgesloten met een gezellig slottoernooi. (jc@tlaer.nl)

Clubhuiscommissie

’t Laer heeft een clubhuis waar het, rondom een centraal geplaatste bar, gezellig toeven is. In het clubhuis zijn tevens de kleed- en wasgelegenheid voor de leden ondergebracht. Het beheer van deze faciliteiten is in handen van onze Clubhuiscommissie. Zij waakt over de (sociale) hygiëne, zorgt voor de keuken- en barinkopen en de invulling van de bardiensten. Zij wordt hierin bijgestaan door onze professionele kracht Ans Eggenkamp en enkele anderen die vooral ’s morgens de noodzakelijke invulling aan het goed functioneren van ons clubhuis geven. (cc@tlaer.nl)

 

Overige commissies

De Accommodatiecommissie die druk in de weer is geweest met de verbetering en verfraaiing van ons park en clubhuis zodat het vijftigjarig bestaan met trots gevierd kon worden en nu nog steeds zeer actief is. De Sponsorcommissie met als doelstelling om extra inkomsten voor de club te genereren.