// Commissies – T.C. 't Laer

Commissies

Technische commissie

De Technische commissie is verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het technische tennisbeleid. โ€™t Laer heeft als uitgangspunt gekozen om, binnen de middelen die het heeft, op een zo hoog mogelijk niveau tennis te spelen en hierbij speciale aandacht aan onze jeugd te geven. Dit beleid wordt vooral ten uitvoering gebracht via het deelnemen aan de competitie, het organiseren van zowel drie open toernooien als de jaarlijkse clubkampioenschappen. Ter ondersteuning van dit beleid heeft ‘t Laer een samenwerking met Tennisacademy Kockx voor de trainingen. (tc@tlaer.nl)

Evenenmentencommissie

‘t Laer streeft ernaar om een gezellige club te zijn waar vele mensen zich thuis voelen. De Evenementencommissie (afgekort EC) richt zich er op om deze gezelligheid in combinatie met recreatieve tennis-activiteiten zoveel mogelijk te bevorderen. Om dit te bereiken organiseert de EC een groot aantal activiteiten tijdens het tennisseizoen zoals het Openingstoernooi, de Fietsenrally, het Familie(pannenkoeken)toernooi en het Slottoernooi. (ec@tlaer.nl)

Jeugdcommissie

De junioren hebben een belangrijke rol binnen onze vereniging. De Jeugdcommissie behartigt alle belangen van de junioren. Het deelnemen aan de competitie gaat in nauwe samenwerking met de competitieleider en onze trainer. Bij ‘t Laer is het goed gebruik dat alle junioren gedurende het seizoen minimaal een uur per week tennistraining krijgen. Onze jeugd neemt uitgebreid deel aan de (jeugd-)competitie en wordt gestimuleerd om zich voor zoveel mogelijk Open Toernooien in te schrijven. Daarnaast worden er elk jaar ook clubkampioenschappen voor onze junioren gehouden, in het enkel- als in het dubbelspel en in de mix. Daarnaast organiseren zij een trainingsweek in de zomervakantie. Het seizoen wordt afgesloten met een gezellig slottoernooi. (jc@tlaer.nl)

Clubhuiscommissie

‘t Laer heeft een clubhuis waar het, rondom een centraal geplaatste bar, altijd gezellig is. In het clubhuis zijn tevens de kleedkamers en douches ondergebracht. Het beheer van deze faciliteiten is in handen van onze Clubhuiscommissie. Zij waakt over de (sociale) hygiรซne, zorgt voor de keuken- en barinkopen en de invulling van de bardiensten. Zij wordt hierin bijgestaan door onze professionele kracht Ans Eggenkamp en enkele anderen die vooral ‘s morgens de noodzakelijke invulling aan het goed functioneren van ons clubhuis geven. (cc@tlaer.nl)

 

Overige commissies

De Sponsorcommissie met als doelstelling om extra inkomsten voor de club te genereren en mooie sponsoren voor langere tijd aan onze club te binden.

De Communicatiecommissie zorgt voor een goede berichtgeving over alles wat er gebeurt bij TC ‘t Laer. Hierbij gaat het om de website, onze nieuwsbrief de Babbelaer, de KNLTB ClubApp en de verschillende social media waarop we actief zijn.