// Lasagne en salade op 12 april – T.C. 't Laer

Lasagne en salade op 12 april

Aanstaande zaterdag is alweer de derde competitie zaterdag van het seizoen!

En gelukkig is er ook deze zaterdag weer een team dat voor ons wil koken! Het tweede dames team zal voor jullie heerlijke lasagne met salade klaarmaken(er zal ook een vegetarische variant beschikbaar zijn, dus mocht je vegetarisch willen eten, kun je dat gewoon aangeven). Met het prachtige weer dat op de voorspelling staat, kan het niet anders dan een prachtige en complete dag te worden.

Zoals gewoonlijk willen we ook nu graag van te voren een inschatting maken van het aantal mensen dat zal komen eten. Dus hierbij weer de vraag aan jullie: wil jij, je team of je enthousiaste supporters mee eten: geef je dan op!
Tot een uur of 21.00u kun je nog komen, dus als je uit speelt is het nog heel gezellig gewoon terug te komen naar de club.

Geef je op tot uiterlijk as donderdag 20 uur per mail naar cbvanhest@gmail.com. Graag daarin je naam, team en het aantal mensen waarmee je wil komen eten vermelden.

De maaltijden worden wekelijks vanaf ongeveer 18.30 – 19 uur geserveerd en kunnen in prijs variëren van € 7,50 tot € 12,50.

Ik hoor graag van jullie!

Groetjes en tot zaterdag.