// WIJ BLIJVEN ’t LAER – T.C. 't Laer

WIJ BLIJVEN ’t LAER

Beste sporter,

Tennisclub ’t Laer is op 28 maart 1950 opgericht door een aantal ondernemende Larense families. Vanaf het begin is de vereniging uniek geweest qua locatie, kleinschaligheid, natuurschoon en samenstelling.

Ook vandaag de dag geloven wij nog steeds in de kracht van onze uitzonderlijke combinatie van diversiteit, saamhorigheid en ondernemerszin en dat allemaal op een prachtige knusse locatie in de dorpskern van Laren op de Driftlaan 3, net achter het hertenkamp.

Met een grote groep enthousiaste vrijwilligers werken wij aan vernieuwing van onze club, passend bij de snel veranderende wereld om ons heen.

Daarbij werken wij graag samen met ondernemers en andere sportverenigingen uit Laren en omgeving om een mooi aanbod voor onze leden te kunnen bieden. Maar wat blijft is, dat het bij ons niet alleen gaat om het tennis op de baan, maar ook om het clubleven naast de baan.

Ben je geïnteresseerd in een lidmaatschap? Kom dan eens kijken op ons prachtige kleinschalige tennispark midden in Laren.

Overzicht van de contributies, klik hier

Inschrijven:

Vul graag alle informatie in zodat wij uw aanvraag zo spoedig mogelijk kunnen verwerken

Lid worden
* verplicht veld

Soort bestand: gif,jpg,png
Maximale grootte: 200mb
Eisen aan een pasfoto in digitale vorm: - het bestandstype is JPG, PNG of GIF ;
- de verhouding breedte/hoogte circa drie/vier moet zijn;
- het formaat moet ten minste 300 x 400 pixels zijn.

Tevens maken wij U er nu reeds op attent dat elk senior lid van onze vereniging verplicht is 3 bardiensten per seizoen te vervullen of af te kopen (met uitzondering van zomerleden). U kunt ook gebruik maken van het oude formulier (PDF) indien gewenst.

Indien U vragen heeft, kunt U ons bereiken per email: ledenadministratie@tlaer.nl.