// Wedstrijdleider Clubkampioenschappen Single & Dubbel Senioren – T.C. 't Laer

Wedstrijdleider Clubkampioenschappen Single & Dubbel Senioren

TAKEN:

  • Heeft de verantwoordelijkheid voor het goede verloop van de clubkampioenschappen Single & Dubbel voor de senioren en werkt nauw samen met de wedstrijdleider clubkampioenschappen single & dubbel voor de junioren dat tegelijkertijd plaatsvindt.
  • Zet de clubkampioenschappen op in het toernooi.nl programma zodat de leden zich kunnen inschrijven
  • Is verantwoordelijk voor de communicatie en enthousiasmeren van de senior leden voor deelname
  • Na sluiting van de inschrijving, stemt met de Voorzitter Technische Zaken de geplaatsten in de hoogste poules af en voltrekt de loting
  • Plant de wedstrijden tijdig en stuurt notificatie emails vanuit het toernooi.nl programma naar de spelers zodat zij op de hoogte zijn wanneer zij moeten spelen
  • Werft hulp bij de tafelbezetting voor ondersteuning tijdens het evenement zelf (samen met de wedstrijdleider van de junioren) om wedstrijden op de baan te zetten en uitslagen in te voeren.
  • Geeft ondersteuning aan de wedstrijdleider clubkampioenschappen mixed Senioren & Junioren (omgekeerd ontvangt ondersteuning van de wedstrijdleider clubkampioenschappen mixed Senioren & Junioren tijdens de clubkampioenschappen Single & Dubbel).

Handig om te halen: VTL-certificaat van de KNLTB

WAAR MOET JE ENERGIE VAN KRIJGEN:

Het doen van vrijwilligerswerk levert niet alleen wat op voor de club. Als lid  leer je veel mensen kennen  waar je zowel privé als zakelijk iets aan kunt hebben.  Voor jongeren is het ook een mooie mogelijkheid om  ervaringen op te doen die je aan het begin van je carrière kunt vermelden want je leert samenwerken, organiseren, plannen en nog veel meer!

Geïnteresseerd? Benader voor deze functie de technische commissie via [email protected]

Overzicht