// Wedstrijdleider Clubkampioenschappen Single & Dubbel Junioren – T.C. 't Laer

Wedstrijdleider Clubkampioenschappen Single & Dubbel Junioren

TAKEN:

  • Heeft de verantwoordelijkheid voor het goede verloop van de clubkampioenschappen Single & Dubbel voor de junioren en werkt nauw samen met de wedstrijdleider clubkampioenschappen single & dubbel voor de senioren dat tegelijkertijd plaatsvindt.
  • Zet de clubkampioenschappen op in het toernooi.nl programma zodat de jeugdleden zich kunnen inschrijven
  • Is verantwoordelijk voor de communicatie en enthousiasmeren van de juniorleden voor deelname
  • Na sluiting van de inschrijving, stemt met de Voorzitter Jeugd Commissie de geplaatste spelers af en voltrekt de loting
  • Plant de wedstrijden tijdig en stuurt notificatie emails vanuit het toernooi.nl programma naar de spelers zodat zij op de hoogte zijn wanneer zij moeten spelen
  • Werft hulp bij de tafelbezetting voor ondersteuning tijdens het evenement zelf (samen met de wedstrijdleider voor senioren) om wedstrijden op de baan te zetten en uitslagen in te voeren.
  • Geeft ondersteuning aan de wedstrijdleider clubkampioenschappen mixed Senioren & Junioren (omgekeerd ontvangt ondersteuning van de wedstrijdleider clubkampioenschappen mixed Senioren & Junioren tijdens de clubkampioenschappen Single & Dubbel).

Handig om te halen: VTL-certificaat van de KNLTB

WAAR MOET JE ENERGIE VAN KRIJGEN:

Het doen van vrijwilligerswerk levert niet alleen wat op voor de club. Als lid  leer je veel mensen kennen  waar je zowel privé als zakelijk iets aan kunt hebben.  Voor jongeren is het ook een mooie mogelijkheid om  ervaringen op te doen die je aan het begin van je carrière kunt vermelden want je leert samenwerken, organiseren, plannen en nog veel meer!

Geïnteresseerd? Benader voor deze functie Letty Faas via [email protected]

Overzicht