// Vrij spelen tijdens de competitie – T.C. 't Laer

Vrij spelen tijdens de competitie

Deze week (6 april) start de voorjaarscompetitie, gedurende 7 weken in de periode april/mei speelt ’t Laer met een groot aantal teams mee. We spelen op woensdagavond (start pas later deze maand), donderdagavond, vrijdagochtend, vrijdagavond, zaterdag overdag en avond en zondag. Dit heeft uiteraard gevolgen voor de beschikbaarheid van banen om vrij te spelen, maar er zijn nog volop mogelijkheden ook in ’t weekend!

Woensdagavond/donderdagavond/vrijdagochtend
In deze competities speelt ’t Laer telkens met maar 1 team mee. Alleen als het betreffende team thuis speelt zullen spelers die vrij willen spelen enige hinder ondervinden.

Vrijdagavond
De vrijdagavond is vanaf 19:00u vol bezet met competitie, training en daarna de toss. Geen mogelijkheden om vrij te spelen.

Zaterdag
Vrijspelen is mogelijk op een beperkt aantal banen tussen 9:30 en 12:00u. Daarna weer na afloop van de middagcompetitie vanaf een uur of 16:00-17:00u. Informeer even op de club wat de stand van zaken is. In de avond speelt nog 1 team.

Zondag
Alle banen zijn nodig voor de competitie tot ’n uur of 16:00-17:00u. Daarna kan er vrij gespeeld worden. Bel zo nodig even met het clubhuis.