// De trainers van ’t Laer – T.C. 't Laer

De trainers van ’t Laer

Na 3 jaar goede samenwerking met tennisschool RG sports, heeft het bestuur eerder dit jaar besloten om gestructureerd informatie op te halen bij een aantal andere tennisscholen wat zij voor ons zouden kunnen betekenen.
We zijn zeer verheugd om te kunnen melden dat wij vanaf het nieuwe seizoen 2020 een nieuwe samenwerking zijn aangegaan met Tennis Academy Kockx (TAK) uit Amersfoort. Wij zijn van mening dat hun filosofie over tennistraining nog beter aansluit bij de verwachtingen van ’t Laer: “passie voor het spel koppelen aan spelplezier en de persoonlijke ontwikkeling van elke individuele speler of speelster“. Daarnaast biedt TAK een breed en goed team van ervaren trainers en prettige ondersteuning bij inschrijving, planning van de trainingen en facturatie naar onze leden.

Welkom bij
Tennis Academy Kockx

MET TAK HAAL JE HET BESTE UIT JEZELF

Tennis Academy Kockx (TAK) is een professionele en enthousiasmerende tennisschool. Met een duidelijke missie: passie voor het spel koppelen aan spelplezier en de persoonlijke ontwikkeling van elke individuele speler of speels. Met ongekende gedrevenheid traint en begeleidt het team van TAK (jonge) toptalenten, aankomende profs en ambitieuze recreatieve spelers in de regio Midden-Nederland. Zowel direct als via tennisverenigingen. Persoonlijke aandacht, noem het maatwerk, staat daarbij altijd op nummer één.