// De trainers van ’t Laer – T.C. 't Laer

De trainers van ’t Laer

Voor de trainingsindeling van de jeugd, klik hier.

Inleiding Tennisschool RG Sports

Graag willen we ons aan jullie voorstellen aangezien wij vanuit RG sports alle trainingen op ’t Laer verzorgen al sinds 1 maart 2017. Tennisschool RG sports is gevestigd in ‘t Gooi en opgericht in oktober 2007. We verzorgen met 20 trainers en medewerkers de trainingen bij elf verenigingen in Midden-Nederland.

Ons doel is om ’t Laer toonaangevend te houden, door middel van kwalitatief hoogstaande trainingen, het opzetten va ledenwerfactie & het organiseren van diverse tennisevenementen. Én door de juiste balans in activiteiten en aandacht voor prestatieve spelers en recreatieve spelers te hebben.

De kwalitatief hoogstaande trainingen worden o.a. bereikt doordat gebruikt wordt gemaakt van de nieuwste technieken als bijvoorbeeld video-analyse en doordat de trainers technische, mentale en conditionele aspecten verwerkt in haar lesprogramma. Naast de trainingen bieden wij 10 minuten-gesprekken aan waarbij wij de ontwikkeling van de kinderen bespreken en concrete acties formuleren voor de nog resterende lessen.

RG sports organiseert daarnaast ook diverse evenementen zoals tenniskampen, toernooien etc. Deze evenementen zijn er voor iedereen, zodat we altijd wel een mooi event hebben waar jij bij kan aansluiten!

Tennis Academy

Naast dat we bij verenigingen actief zijn, hebben we een Tennis Academy. Hierbij worden tennistalenten opgeleid die, naast de clubtraining, meer willen trainen om zich te ontwikkelen tot een toptalent. Spelers van ’t Laer kunnen zich hier ook bij aansluiten en wij nodigen jullie dan ook graag uit ons een mail te sturen als jullie hierin interesse hebben.

Maarten van Galen Last wordt de nieuwe hoofdtrainer bij ’t Laer. Hij zal het aanspreekpunt voor trainingen/evenementen bij ‘t Laer zijn en jullie communicatie zal daarom ook het meest met hem zijn. Naast Maarten zal Rick Sebok ook trainingen verzorgen.
Zie hieronder een korte introductie van Maarten en Rick.

maarten-tlaerMaarten van Galen Last

Ik hoop jullie uiteraard allemaal persoonlijk een keer de hand te schudden maar langs deze weg een eerste introductie. Ik ben een sportliefhebber in hart en nieren. Tennis uiteraard als absolute nummer 1, maar ik laat mezelf en mijn trainingen ook inspireren door andere sporters en trainers. Inmiddels geef ik 12 jaar les bij verschillende clubs. Naast het geven van trainingen, speel ik ook zelf competitie. Ik kijk er erg naar uit bij jullie te starten en mijn passie met jullie te delen.

 

Rick Sebok

Ik ben geboren in 1992 en werk sinds 1 oktober 2017 bij RG sports als trainer bij LTV Gouwenes. Daarnaast ga ik per 1 april 2018 graag aan de slag bij Tennisclub ‘t Laer. Na mijn afstuderen in 2014 aan het sportcollege te Utrecht, met als specialisatie tennis en conditietrainer, heb ik op verschillende verenigingen rondom Utrecht met zeer veel plezier les gegeven aan volwassenen en jeugd. De cursus voor Tenniskids 1 heb ik gevolgd en deze zal zeker in 2018 aangevuld gaan worden met de vervolgopleidingen van Tenniskids. Ik vind het fantastisch om te werken met zowel senioren als junioren, waarbij in de lessen plezier en ontwikkeling centraal staan.Vanaf mijn zesde jaar sta ik al op de baan en speel ik ondertussen op niveau 4. Ik doe graag mee aan de competitie en verschillende toernooien. In mijn vrije tijd ga ik regelmatig naar de sportschool om fit te blijven. Ik verheug mij erop om met iedereen kennis te maken. Tot ziens op de baan! Ik ben te bereiken via Rick.sebok@rgsports.nl en/of 06-31955724.

Maarten en Rick hebben, mede namens RG sports, veel zin om vanaf maart 2018 de trainingen bij jullie te verzorgen. Als er nog vragen zijn, kunnen jullie altijd contact met ons opnemen, Rob van Bunderen 06-21673441, rob.vanbunderen@rgsports.nl of Ramzi Gouzzaf 06-52071927, r.gouzzaf@rgsports.nl en dan hopen we jullie allemaal in maart te zien!