// De trainers van ’t Laer – T.C. 't Laer

De trainers van ’t Laer

Inleiding Tennisschool RG Sports

Graag willen we ons aan jullie voorstellen aangezien wij vanuit RG sports alle trainingen op ’t Laer verzorgen al sinds 1 maart 2017. Tennisschool RG sports is gevestigd in ‘t Gooi en opgericht in oktober 2007. We verzorgen met 20 trainers en medewerkers de trainingen bij elf verenigingen in Midden-Nederland.

Ons doel is om ’t Laer toonaangevend te houden, door middel van kwalitatief hoogstaande trainingen, het opzetten va ledenwerfactie & het organiseren van diverse tennisevenementen. Én door de juiste balans in activiteiten en aandacht voor prestatieve spelers en recreatieve spelers te hebben.

De kwalitatief hoogstaande trainingen worden o.a. bereikt doordat gebruikt wordt gemaakt van de nieuwste technieken als bijvoorbeeld video-analyse en doordat de trainers technische, mentale en conditionele aspecten verwerkt in haar lesprogramma. Naast de trainingen bieden wij 10 minuten-gesprekken aan waarbij wij de ontwikkeling van de kinderen bespreken en concrete acties formuleren voor de nog resterende lessen.

RG sports organiseert daarnaast ook diverse evenementen zoals tenniskampen, toernooien etc. Deze evenementen zijn er voor iedereen, zodat we altijd wel een mooi event hebben waar jij bij kan aansluiten!

Tennis Academy

Naast dat we bij verenigingen actief zijn, hebben we een Tennis Academy. Hierbij worden tennistalenten opgeleid die, naast de clubtraining, meer willen trainen om zich te ontwikkelen tot een toptalent. Spelers van ’t Laer kunnen zich hier ook bij aansluiten en wij nodigen jullie dan ook graag uit ons een mail te sturen als jullie hierin interesse hebben.

Maarten van Galen Last is sinds 2017 de hoofdtrainer bij ’t Laer. Hij zal het aanspreekpunt voor trainingen/evenementen bij ‘t Laer zijn en jullie communicatie zal daarom ook het meest met hem zijn. Naast Maarten zal dit jaar Mike Darmanin ook trainingen verzorgen.
Zie hieronder een korte introductie van Maarten en Mike.

maarten-tlaerMaarten van Galen Last

Ik hoop jullie uiteraard allemaal persoonlijk een keer de hand te schudden maar langs deze weg een eerste introductie. Ik ben een sportliefhebber in hart en nieren. Tennis uiteraard als absolute nummer 1, maar ik laat mezelf en mijn trainingen ook inspireren door andere sporters en trainers. Inmiddels geef ik 12 jaar les bij verschillende clubs. Naast het geven van trainingen, speel ik ook zelf competitie. Ik kijk er erg naar uit bij jullie te starten en mijn passie met jullie te delen. Ik ben bereikbaar op 06-45818915 of via maarten.vangalenlast@rgsports.nl

 

Mike Darmanin

Hallo! Ik ben 36 jaar en ik woon in Utrecht. Ik ben geboren en opgegroeid in Dubai en op mijn 18e ben ik naar Nederland gekomen om mijzelf verder te ontwikkelen. Op 13 jarige leeftijd heb ik voor het eerst kennis gemaakt met tennis, ik heb altijd veel gespeeld en ben inmiddels een categorie 6 speler. De kennis en ervaring die ik hierbij en bij mijn opleiding heb opgedaan, wil ik graag met jullie delen zodat ook jullie nog lang kunnen genieten van deze mooie sport.
Wat ik het leukste vind aan tennisleraar zijn is om mijn pupillen technieken aan te leren en ze te motiveren om steeds beter te worden. Een van de belangrijkste aspecten vind ik het plezier hebben en houden in het tennissen. Ik kijk er erg naar uit om jullie te ontmoeten en samen met jullie op de baan te staan. Op een heel mooi seizoen! Tot snel op de baan!
Ik ben bereikbaar op 06-82800063 of via mike.darmanin@rgsports.nl

Maarten en Mike hebben, mede namens RG sports, veel zin om vanaf april 2019 de trainingen bij jullie te verzorgen. Als er nog vragen zijn, kunnen jullie altijd contact met ons opnemen, Rob van Bunderen 06-21673441, rob.vanbunderen@rgsports.nl of Ramzi Gouzzaf 06-52071927, r.gouzzaf@rgsports.nl en dan hopen we jullie allemaal in maart te zien!