// Tennis Academy Kockx – T.C. 't Laer

Tennis Academy Kockx

 

Welkom bij
Tennis Academy Kockx

MET TAK HAAL JE HET BESTE UIT JEZELF

Sinds 2020 is onze tennisclub een nieuwe samenwerking aangegaan met Tennis Academy Kockx (TAK)Β uit Amersfoort. TAK is een professionele en enthousiasmerende tennisschool. Met een duidelijke missie: passie voor het spel koppelen aan spelplezier en de persoonlijke ontwikkeling van elke individuele speler of speelster.

Met ongekende gedrevenheid traint en begeleidt het team van TAK (jonge) toptalenten, aankomende profs en ambitieuze recreatieve spelers in de regio Midden-Nederland. Zowel direct als via tennisverenigingen. Persoonlijke aandacht, noem het maatwerk, staat daarbij altijd op nummer één. Dennis Kockx: “Wij zijn van mening dat hun filosofie over tennistraining het beste aansluit bij de verwachtingen van ‘t Laer.Β Daarnaast biedt TAK een breed en goed team van ervaren trainers en prettige ondersteuning bij inschrijving, planning van de trainingen en facturatie naar onze leden”.

Aanmelden voor (extra) trainingen kan op: http://tennisacademykockx.nl/trainingen/

Of direct op YourTennis: https://www.yourtennis.nl/clubs/t-laer

Contact
Dennis Kockx
(06) 52 00 00 68
Kirsten Kockx
(06) 50 74 39 71

 

Dennis Kockx

Eigenaar en trainer

Verantwoordelijk voor het opleiden van regionale en nationale jeugd. Dennis speelde 3,5 jaar tennis op nationaal (hoogste ranking: 22e) en internationaal niveau. In 2016 werd hij samen met Jasper Smit en Martijn van Haasteren voor het eerst in de geschiedenis van het Nederlandse tennis Wereldkampioen. In 2019 werd Dennis zowel indoor als outdoor Nederlands kampioen 40+ en haalde hij samen met Dennis van Scheppingen en Rogier Wassen zilver tijdens het WK Young Seniors 40+ in Miami. Tijdens de competie is Dennis coach van de teams hoofdklasse gemengd en Eredivisie gemend bij TV ALTA. Locaties: TV ALTA Amersfoort, Club Pellikaan Amersfoort, Theo Meijer Leusden en TV Strokel Harderwijk, T.C. β€˜t Laer.

Rolf Alblas

Trainer

Verzorgt op gepassioneerde en doelgerichte wijze open trainingen bij de Club Pellikaan in Amersfoort. Rolf is goed bekend in het Gooi en omstreken. Want in deze regio is hij actief in het 2/3-circuit. Rolf speelt bij tennisclub ALTA in het tweede klasse gemengde team. Locatie: Club Pellikaan Amersfoort, T.C. β€˜t Laer en TV Strokel.

Marko Bouwman

Trainer

In mijn trainingen staan samenwerking en individuele vooruitgang centraal. Daarbij houd ik altijd rekening met de wensen van de tennissers. Ik heb van jongs af aan op competitief niveau getennist. In mijn jeugd heb ik jarenlang, met veel plezier, bij R.T.T. getraind. Ik speel sinds mijn 18e jaar competitie bij tennisclub β€˜t Melkhuisje in Hilversum. Dit jaar speel ik mee in de 2e klasse heren op de zaterdag. Tijdens mijn lessen staan, naast de technische en tactische doelstellingen, altijd het plezier in tennis voorop. Locatie T.C. β€˜t Laer.