// Sponsorcommissie – T.C. 't Laer

Sponsorcommissie

Tennisclub ‘t Laer bestaat sinds 1950 en is een bruisende en bloeiende vereniging in hartje Laren. Er heerst een gezellige en sportieve sfeer en het recreatie- en toptennis gaan hand in hand. Een enthousiaste groep vrijwilligers is actief om het alle leden naar de zin te maken. Het animo om lid te worden is nog steeds groot en het ledenaantal is stabiel: 400 senioren en 150 junioren.

Deze plezierige situatie willen we zo nog lang volhouden. Dat kan echter alleen met uw hulp. Naast contributiegelden zijn sponsorgelden namelijk noodzakelijk om een moderne vereniging financiële armslag te geven.

 

Wij willen heel graag onze fantastische tennisclub bruisend houden. Om onze plannen te kunnen uitvoeren en onze positie t.o.v. de ‘concurrentie’ te kunnen behouden hebben wij uw bijdrage nodig.

 

Wat bieden wij u?

 

·         U bereikt een duidelijk omschreven doelgroep: sportief, bovengemiddeld welstandig, woonachtig in Laren of directe omgeving.

·         Door sponsoring van ‘t Laer kunt u zich profileren binnen een heel gezellige, positieve en sportieve omgeving.

·         Regionaal gebonden, dus weinig verspilling van uw advertentie-budget.

·         Naast hogere verkopen ook veel goodwill.

·         U kunt kiezen uit vele sponsormogelijkheden; van een enkele advertentieplaatsing tot en met uitgebreide multimediale communicatie.

 

U kunt de sponsorcommissie bereiken via sc@tlaer.nl