// Sponsor worden? – T.C. 't Laer

Sponsor worden?

 

Fiscaal aantrekkelijk! Een sponsorlidmaatschap

Onze club telt veel leden met een eigen bedrijf. Of jeugdleden met ondernemende ouders. Voor deze leden bieden we een sponsormogelijkheid die zowel voor de sponsor als voor de club een mooi voordeel oplevert. Een gemiste kans als niet alle ondernemende leden hier op in zouden gaan! Bijgaand de overeenkomst met gedetailleerde uitleg, en een rekenvoorbeeld op de tweede pagina. We vragen hierbij alle ondernemende leden deze optie serieus te overwegen en bij een positief oordeel de volledig ingevulde overeenkomst naar ons op te sturen. Dan zorgen wij voor de rest. Leuker kunnen we het niet maken…

Sponsor

Onze club wordt op dit moment gesponsord door verschillende bedrijven. Echter, onze club bestaat uit alleen maar vrijwilligers, dus elk extra beetje sponsoring is van harte welkom. Draag je ons club ook een warm hart toe en wil je graag je bedrijf promoten? Neem dan contact op met sc@tlaer.nl. We zijn in het bezit van een aantal aantrekkelijke sponsor pakketten, waaronder: doeken/borden op de baan, vermelding in de nieuwsbrief en op ons welkomstbord etc. Ook zijn wij op dit moment bezig om nieuwe uitingen van sponsoring te bedenken.

De Vriendenclub van ‘t Laer: ‘De Club van 50’

We hebben al jaren een vriendenclub van ’t Laer. Hierbij willen wij deze trouwe leden dan ook bedanken voor hun donaties. Dankzij hun jaarlijkse gift van € 50 kan de club een aantal mooie en gezellige initiatieven ontplooien of onverwachte kosten opvangen om onze banen en clubhuis in goede conditie te houden. Wij geloven dat er best meer mensen zijn die de club op deze manier een warm hart willen en kunnen toedragen. En daarom is er nu ‘De Club van 50’. We roepen alle leden (maar ook welwillende oud-leden of lieve familieleden) op om lid van de ‘Club van 50’ te worden. Vul bijgevoegde overeenkomst in en stuur deze terug naar ‘t Laer. Heel vaak € 50 euro, maakt samen een enorm positief verschil.

Voor verdere vragen en/of  ideeën, mail naar sc@tlaer.nl