// Babbelaer extra februari 2015 – T.C. 't Laer

Babbelaer extra februari 2015

Babbelaer_header.jpg

 

Beste leden van ’t Laer,

Het zal jullie niet ontgaan zijn: onze prachtige en gezellige tennisclub bevindt zich momenteel in financieel moeilijke tijden. Maar er is hoop! De sponsorcommissie heeft een tweetal initiatieven bedacht waarmee jullie, als leden, de club een warm hart kunnen toedragen. Mocht je extra uitleg willen of heb je vragen, e-mail ons dan via sc@tlaer.nl.

Fiscaal aantrekkelijk! Een sponsorlidmaatschap

Onze club telt veel leden met een eigen bedrijf. Of jeugdleden met ondernemende ouders. Voor deze leden bieden we een sponsormogelijkheid die zowel voor de sponsor als voor de club een mooi voordeel oplevert. Een gemiste kans als niet alle ondernemende leden hier op in zouden gaan! Bijgaand de overeenkomst met gedetailleerde uitleg, en een rekenvoorbeeld op de tweede pagina. We vragen hierbij alle ondernemende leden deze optie serieus te overwegen en bij een positief oordeel de volledig ingevulde overeenkomst vóór 14 maart 2015 naar ons op te sturen. Dan zorgen wij voor de rest. Leuker kunnen we het niet maken…

De Vriendenclub van ‘t Laer wordt ‘De Club van 50’

We hebben al jaren een vriendenclub van ’t Laer. Hierbij willen wij deze trouwe leden dan ook bedanken voor hun donaties. Dankzij hun jaarlijkse gift van € 50 kan de club een aantal mooie en gezellige initiatieven ontplooien of onverwachte kosten opvangen om onze banen en clubhuis in goede conditie te houden. Wij geloven dat er best meer mensen zijn die de club op deze manier een warm hart willen en kunnen toedragen. En daarom is er nu ‘De Club van 50’. We roepen alle leden (maar ook welwillende oud-leden of lieve familieleden) op om lid van de ‘Club van 50’ te worden. Vul bijgevoegde overeenkomst in en stuur deze terug naar ‘t Laer. Heel vaak € 50 euro, maakt samen een enorm positief verschil.

Ludieke acties tijdens het Familietoernooi op 23 mei

Zet het alvast in je agenda: op Pinksterzondag 23 mei 2015 is weer het jaarlijkse Familietoernooi. Gezellig samen tennissen, van jong tot oud, voor leden en niet-leden, voor familie en vrienden. Met een leuke prijsuitreiking voor de beste tenniskoppels en voor de leukst verklede deelnemers. Dit jaar willen een extra sponsortintje geven aan deze dag. Heel veel kunnen we er nog niet over vertellen, maar het belooft het gezelligste 1-daags toernooi van ’t Gooi te worden. Ben jij er bij?

Met hoopvolle groeten,

De Sponsorcommissie

>>> TOT SLOT

De Babbelaer verschijnt elke maand tijdens het seizoen! Heb je iets te melden? Stuur dit dan aan redactie@tlaer.nl. Tot de volgende Babbelaer! Wil je de Babbelaer in de toekomst niet meer ontvangen of je adresgegevens wijzigen? E-mail ons op ledenadministratie@tlaer.nl.

tlaerlogo_mailing