// 🥞 Het Familie Toernooi 🥞 – T.C. 't Laer

🥞 Het Familie Toernooi 🥞

Pannenkoeken Toernooi

I.v.m. de covid-maatregelen is het Pannenkoeken Toernooi dit jaar afgelast. Wij hopen snel weer een gezellig familietoernooi te organiseren.

(Zondag 23 mei 2021 Eerste Pinksterdag)

  • Geef je nu op voor het Familie pannenkoeken toernooi via ec@tlaer.nl. (mailadres geldt ook voor de junioren). Uiterste inschrijfdatum: info volgt.
  • Opgeven per koppel. Senior/senior of senior/junior koppels zijn toegestaan. Geef wel even je leeftijd (junioren) en speelsterkte (junioren en senioren) aan voor een leuke indeling. Een poule opgeven met je hele familie (4 koppels) mag ook.
  • Alle vormen van familiebanden zijn toegestaan. Ouder/kind, opa/stiefkind, tante/ex, het maakt niet uit. Zelfs je buurvrouw mag meedoen, als er maar minimaal 1 van het koppel lid is van onze club.
  • De wedstrijden worden gespeeld tussen ca. 10.00 en 17.00 uur (afhankelijk  van het aantal deelnemers). Kosten € 2.50 p.p. Jullie kunnen weer op een grote stapel pannenkoeken rekenen en er zijn leuke prijsjes voor de winnaars!

(N.B.: als er ouders zijn die voor deze dag een lekkere stapel pannenkoeken thuis willen bakken, dan zijn wij extra blij! Graag even opgeven bij ec@tlaer.nl)

Speelschema

Impressie van afgelopen jaren