// Droevig bericht – Overlijden Wim Huisman – T.C. 't Laer

Droevig bericht – Overlijden Wim Huisman

Beste clubleden,

Na een kort ziekbed is afgelopen nacht helaas ons trouwe en geliefde clublid Wim Huisman op 76-jarige leeftijd overleden.

Wim was samen met zijn vrouw Jon lang lid van onze tennisclub en maakte ook deel uit van de alom gewaardeerde Klussenklup: een vriendenteam van hardwerkende, enthousiaste en gezellige clubleden die ons park en clubhuis mooi houdt. Ook waren de heerlijke Nieuwjaars olie- en appelbollen én hamburgers van Wim bij iedereen bekend. Wim was ook jarenlang lid van de Clubhuis Commissie waarin hij diverse rollen heeft vervuld. Kortom, een fantastische vrijwilliger met hart voor ’t Laer.

Helaas ging de laatste jaren Wim zijn gezondheid achteruit; hij kon slecht zien en ook lopen werd een probleem. Toch nam Wim altijd de tijd om langs te komen op de club en te helpen waar hij kon. Tennissen ging de laatste tijd helaas niet meer, maar Wim volgde alle wedstrijden nog met veel interesse en plezier.

Namens het bestuur, de commissies en alle leden van T.C. ’t Laer wensen wij zijn geliefde vrouw Jon, zijn familie en vrienden heel veel kracht toe om dit verlies te verwerken.

Wij vragen u op dit moment om de privacy van Jon en de andere familieleden te respecteren.