// Openingsclinic Junioren – T.C. 't Laer

Openingsclinic Junioren

Welcome_mcHT_Smiley-viOok in 2017 gaan we weer van start met een spetterend openingstoernooi en wij zijn blij met alle 68 deelnemers! Een mix van junioren en senioren, de vooruitzichten die redelijk zijn, de banen die er prima bij liggen, dat wordt gezellig!

Maar eerst: LET OP! In het weekend gaat de klok een uur vooruit. Niet vergeten, anders kom je een uur te laat!

Junioren spelen met én tegen elkaar en de Senioren ook. Er zijn echter een aantal betere (competitie spelende) Junioren bij die ook met en tegen Senioren zijn ingedeeld. De JC is van mening dat ze voldoende partij kunnen geven aan de senioren of sterker nog; ze verslaan!

Iedereen heeft een nummer voor zijn naam. Dit is je koppelnummer. In het speelschema hieronder zie je jouw koppelnummer 3x voorkomen en daarboven speeltijd en links het baannummer. Je speelt dus 3 wedstrijden van een half uur. Kom 15 minuten voor je 1e wedstrijd naar de club en meld je aan. Dan weten we dat we compleet zijn. De eerste wedstrijden starten om 11.30 uur.

Games tijdens de partij doortellen (dus geen sets) en de stand na afloop doorgeven bij de wedstrijdleiding. Junioren kunnen naar de jeugdballen vragen voor hun wedstrijden.
Na afloop van de laatste wedstrijden zijn er gezellige toastjes en bitterballen en wachten we gezamenlijk op de prijsuitreiking. Dit zal uiterlijk om 17.00 uur zijn.

Allen een sportief toernooi toegewenst! Tot zondag!

Het speelschema zie je hier:

Openingst 2017 JC EC def

 

Hieronder vind je een impressie van 2016.