// Openingstoernooi – T.C. 't Laer

Openingstoernooi

Helaas kan het Openingstoernooi in maart 2021 vanwege COVID maatregelen niet doorgaan. Zodra het wel mogelijk is om ons openingstoernooi te organiseren zullen wij dit bekend maken. Dit zal waarschijnlijk in april zijn. Houd de communicatie hierover in de gaten.

 

Zondag 31 maart 2020 van 12:00 – 17:00

Beste junior leden,
We gaan weer beginnen aan een nieuw tennisseizoen. De banen liggen er weer goed bij en we hopen op een mooie dag op ZONDAG 31 MAARTย a.s.

Openingstoernooi voor alle leden
Jullie kunnen je nu inschrijven voor ons gezellige openingstoernooi. Individueel inschrijven.
Geef voor de zekerheid nog even je speelsterkte door (en voor de jeugd ook de leeftijd). We proberen dan gezellige en sportieve koppels te vormen voor wat leuke poules.
Er zal gespeeld worden tussen ca. 12.00 en 17.00 uur, dit afhankelijk van het aantal inschrijvingen. De dag wordt sowieso afgesloten met een gezellige aangeklede borrel.

We vragen een kleine bijdrage voor deelname voor de tennisballen, prijsjes e.d.

Graag โ‚ฌ 2.50 per persoon, te voldoen voor aanvang bij de wedstrijdtafel (liefst gepast betalen).
Junior leden, die spelen met rode, oranje of groene ballen, of geel t/m 14 jaar, kunnen zich opgeven door een mailtje te sturen aan jc@tlaer.nl. Wij spelen โ€œverrassings-tossโ€, leuke dubbel wedstrijdjes in verschillende samenstellingen. Leuk voor zowel beginnende als gevorderde spelers! Voor deze groep is deelname gratis.

Allemaal heel graag tot 31 maart (en kom ook gezellig langs als je niet kunt of wilt spelen).

COMPETITIE-CLINIC:
Wat leuk dat je (weer) competitie gaat spelen dit voorjaar! We willen alle competitiespelers een super leuk extraatje bieden, zodat je extra goed voorbereid aan het seizoen kunt beginnen!

Alle competitie-spelers en captains worden verwacht opย zondag 31 maart, van 10.30 tot 13.00 uurย op de club. Dit is het programma:
  • 10.30 uur: welkom door JC en trainers. Even voorstellen allemaal. Daarnaast een aantal speerpunten rondom “sportief op en om de baan”.
  • 11.00 uur: 1 uur gratis training geel en groen door Maarten en onze nieuwe tweede trainer. Voor de captains is er gelegenheid om de competitie-mappen op te halen en vragen te stellen.
  • 12.00 uur: samen lunchen. Aangeboden door de jeugdcommissie.

Vanaf 13.00 uur begint de welkomst-sessie voor nieuwe leden en uiteraard ons jaarlijkse Openingstoernooi. Als je daaraan mee wilt doen, lees dan even de Babbelaer die eerder vandaag is gestuurd.

We gaan er van uit dat iedereen aanwezig is van 10.30 tot 13.00. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, laat het dan aub zo snel mogelijk weten door een email aan jc@tlaer.nlย (ivm met planning banen en inkoop lunch).

Tot 31 maart!
Groetjes,
Letty, Kim, Arianne, Josine en Marina
Jeugdcommissie ‘t Laer

Hieronder vind je een impressie van 2016.