// Open Jeugd Toernooi – T.C. 't Laer

Open Jeugd Toernooi

Open Jeugd Toernooi 2019!

Het 20e Open Jeugd toernooi wordt dit jaar gehouden van zaterdag 3 t/m zondag 9 juni 2019.

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor ons eigen gezellige OJT ‘t Laer. Jij doet toch zeker ook mee? Voor alle jeugdleden uit de hele regio t/m 17 jaar. Voor zowel Groene als Gele categorieën kun je je aanmelden op mijnknltb.toernooi.nl. Voor de jongere, of net beginnende spelers hebben we op woensdag 5 juni een Rood/Oranje evenement, kijk op tenniskids.toernooi.nl. Voor vragen kun je mailen naar openjeugd@tlaer.nl.

 

Hieronder een samenvatting en impressie van het OJT van 2018:

Het was een fantastisch toernooi met ontzettend veel inschrijvingen! Er zijn prachtige potten gespeeld en de kinderen hebben genoten! Ook het weer zat enorm mee, lekker temperatuurtje en bijna geen regen. Het oranje/ rood evenement werd goed bezocht en ook hadden we een grote hoeveelheid partijen in alle andere onderdelen. Op vrijdagavond was het lekker druk en ook de bbq werd goed ontvangen. We hebben genoten van alle mooie wedstrijden. Heel leuk om te zien dat veel van jullie enthousiast meededen.
Inmiddels is ook Roland Garros afgelopen en zijn Rafael Nadal bij de heren en Simone Halep bij de dames als winnaars uit de bus gekomen. Tijdens het Open Jeugd Toernooi is al gebleken dat wij veel jeugdleden hebben die zowel Rafael als Simone qua niveau niet veel ontlopen. Maar naast dat wij veel talent op de club hebben, zijn er ook een aantal spelers die zich onderscheiden vanwege hun positiviteit op de baan en het feit dat zij gewoon plezier hebben in het wedstrijdje tennis. Dit is misschien nog wel veel belangrijker! Plezier zorgt voor ontspanning en bij ontspannen tennis ben je in staat het beste uit jezelf te halen. Of zich dat nu uit in winst of verlies is dan minder belangrijk. 

Hieronder een leuke impressie met veel foto’s:

 

 

Onderstaand de Open Jeugdkalender voor 2018.

Open Jeugd Kalender 2018