// Open Jeugd Toernooi – T.C. 't Laer

Open Jeugd Toernooi

Woensdag 9 tot en met zaterdag 12 juni 2021

Goed nieuws. We mogen weer! Het Open Jeugd Toernooi van ‘t Laer gaat door!ย Ons Open Jeugd Toernooi van dit jaar is vanwege Corona iets verkort. Er worden alleen singels gespeeld, maar daardoor wordt het zeker niet minder leuk!
Van woensdag 9 tot en met zaterdag 12 juni kun je weer gezellig meedoen.ย Je kunt je tot en met donderdag 3 juni inschrijven door op DEZE LINK te klikken.

Wij kijken uit naar een gezellig, mooi en vooral sportief toernooi.
Tot dan!
De toernooileiding,
Rosalie en Bianca

 

Hieronder een samenvatting en impressie van afgelopen jaren:

Het was een fantastisch toernooi met 111 inschrijvingen! Er zijn meer dan 150 prachtige wedstrijden gespeeld en de kinderen en ouders hebben genoten! Ook het weer zat enorm mee, ondanks de vele slechte voorspellingen. We een paar dagen tussen de buien door alle wedstrijden kunnen spelen, met een paar kleine onderbrekingen voor een regenbui. Het is toch altijd veel leuker om op onze eigen club te spelen dan naar de hal te moeten uitwijken. De andere dagen was het schitterend weer!

Het oranje/ rood evenement was ook erg leuk: 26 deelnemers hebben een gezellige middag gehad samen met onze trainer Maarten, en aan het eind kreeg iedereen een welverdiende medaille รฉn een ijsje ๐Ÿ™‚

Op vrijdagavond was het lekker druk en ook de bbq werd goed bezocht.

We hebben dit jaar genoten van de sportiviteit, het talent, het enthousiasme en het plezier van alle kinderen. Velen van jullie stonden ontspannen en blij op de baan: hierdoor ben je in staat het beste uit jezelf te halen. Of zich dat nu uit in winst of verlies is dan minder belangrijk. We hebben genoten van alle mooie wedstrijden. Heel leuk om te zien dat veel van jullie enthousiast meededen. Tot volgend jaar!ย 

De wedstrijdleiding

Hieronder een leuke impressie met veel foto’s: