// Open 23456 Toernooi & 500 BORREL – T.C. 't Laer

Open 23456 Toernooi & 500 BORREL

Beste leden,

Dit voorweekend zijn de eerste partijen van ons Open 23456 toernooi al van start gegaan en morgen 16 juli gaat het dan echt los!

Vanaf 15.00 zullen elke dag de wedstrijden op alle banen beginnen en eerder op de dag kunnen er ook banen voor het toernooi gebruikt worden. In het finale weekend 21 & 22 juli zullen alle banen volledig voor het toernooi bezet zijn. Aan het toernooi doen veel eigen leden mee, maar ook vele sterke tennissers uit de omgeving, dus de moeite waard om even te komen kijken en de gezelligheid op het park mee te maken!

Vanaf maandag is er ook eten geregeld voor deelnemers en toeschouwers. Maandag en dinsdag hebben we een uitgebreide BBQ voor 13,50 EUR , er zijn wel een gelimiteerd aantal porties beschikbaar, dus wil je zeker zijn dat je mee kunt eten, wees er dan op tijd bij!

Vanaf woensdag hebben we tot en met zaterdag een nieuwe cateraar die een heerlijk menu heeft voorbereid speciaal voor deze week. De details als bijlage, ALLEEN CONTANT BETALEN, GEEN PIN BETALING MOGELIJK

​En dan is er nog wat te vieren komende week, en dat is dat we het mooie aantal van 500 leden hebben bereikt! Daarom organiseren we komende vrijdag 20 juli vanaf 17.00 uur een borrel om hier met z’n allen een glas hierop te heffen. En onze cateraar zal hierbij ook wat gratis borrelhapjes verzorgen, zodat u kunt voorproeven welk lekkers hij allemaal te bieden geeft!

Met sportieve groet,

Het bestuur en de toernooi commissie