Doe mee met de leukste Laddercompetitie!

16 juni 2022

Begin juli starten we weer met de zomer-editie van de laddercompetitie. Inschrijven kan vanaf volgende week tot 30 juni. De indeling zal begin juli bekend zijn en dan kan er gestart worden.

Dit keer trappen we de competitie af met een openingsborrel op zaterdag 18 juni vanaf 15.00 uur, met hapjes, BBQ en gezellige muziek.

De competitie eindigt op vrijdag 3 september.  Dus schrijf je in via de KNLTB-Match app (met het blauwe logo). Let op: alle bestaande combinaties van spelers hebben we losgekoppeld! Je staat dus zelf nog steeds geregistreerd in het systeem, maar je hebt nu de kans om je in te schrijven met (een) nieuw(e) partner(s) voor een of meer onderdelen! 

Verder is het goed om te weten dat, gedurende deze ladder, diverse andere activiteiten op de club ook gewoon doorgang vinden. Zoals trainingen competities, het open 23456 toernooi en diverse borrels. Hou dus bij de planning van je wedstrijden rekening met de beschikbaarheid van banen. Afhangen moet je, zoals altijd, gewoon zelf doen.

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 531 4677

T.C. 't Laer

Driftlaan 3
1251 KB Laren

KVK-nummer

40516671