// Nieuwe tennisschool update – T.C. 't Laer

Nieuwe tennisschool update

In een eerdere Babbelaer nieuwsbrief informeerden wij jullie al dat we per volgend jaar overstappen van RG sports naar Tennis Academy Kockx (TAK). En ook dat we met deze nieuwe school er alles aan zouden doen om Maarten van Galen Last te behouden als onze geweldig enthousiaste hoofd-trainer. Helaas is dit niet gelukt.
We willen jullie heel open laten weten waarom: RG sports heeft helaas niet willen meewerken aan een coulance aangaande het concurrentie-beding van Maarten. Hij kan het dus het komende jaar geen training geven op ’t Laer. Dit vinden als bestuur en alle leden die ik zover heb gesproken ongelooflijk jammer en oneerlijk.
Het goede nieuws is dat Maarten de wintertrainingen bij ons afmaakt. Dat hij per 1 april overstapt naar TAK als zijn nieuwe werkgever en dat daar een goede, passende en uitdagende rol voor hem komt. Ook zijn Dennis en Kirsten van TAK hard bezig om twee gedreven en goede trainers voor ’t Laer neer te zetten. Hierover houden we jullie op de hoogte.
Er komt zeker nog een heel mooi officieel moment om Maarten te bedanken voor 3 fantastische jaren en hem gepast in het zonnetje te zetten. Voor nu is hij heel blij om sommigen van jullie nog een paar maanden te kunnen trainen en is alle steun welkom om hem zo goed mogelijk bij te staan in deze overgang.