// Nieuwe tennisschool per 1 april 2020 – T.C. 't Laer

Nieuwe tennisschool per 1 april 2020

Na 3 jaar goede samenwerking met tennisschool RG sports, heeft het bestuur eerder dit jaar besloten om gestructureerd informatie op te halen bij een aantal andere tennisscholen wat zij voor ons zouden kunnen betekenen.
We zijn zeer verheugd om te kunnen melden dat wij vanaf het nieuwe seizoen 2020 een nieuwe samenwerking zijn aangegaan met Tennis Academy Kockx (TAK) uit Amersfoort. Wij zijn van mening dat hun filosofie over tennistraining nog beter aansluit bij de verwachtingen van ’t Laer: “passie voor het spel koppelen aan spelplezier en de persoonlijke ontwikkeling van elke individuele speler of speelster“. Daarnaast biedt TAK een breed en goed team van ervaren trainers en prettige ondersteuning bij inschrijving, planning van de trainingen en facturatie naar onze leden.
image.png
Dennis Kockx, als eigenaar en hoofdtrainer, en zijn vrouw Kirsten achter de schermen, zijn de drijvende krachten van deze tennisschool. Leuk feit is dat Dennis zelf dit jaar Nederlands Kampioen is geworden in de categorie Heren enkel 40+ en op dit moment deelneemt aan het WK Young Seniors in Miami, met het Nederlandse Heren 40+ team! Hier kun je volgen hoe het Nederlandse team het doet.
Wij zijn samen met TAK en ’t Laer hard bezig om Maarten in deze transitie te kunnen behouden als trainer voor ’t Laer en op zoek naar een passende sterke tweede trainer. We houden jullie op de hoogte van de vorderingen hierover.
Tenslotte willen wij via deze weg Ramzi Gouzzaf van RG sports bedanken voor 3 jaar prima samenwerking en hem succes wensen voor de toekomst.