// Jeugdcommissie – T.C. 't Laer

Jeugdcommissie

Wij vinden het heel erg leuk dat jij bij ’t Laer speelt en daarom is het heel belangrijk dat jij enthousiast blijft en dat je plezier hebt en houdt in het tennis. Daarom organiseren wij een heleboel leuke activiteiten.

En waar moet je dan aan denken? Nou om te beginnen, starten wij elke seizoengaan wij met een openingstoernooi. Gedurende het jaar zullen er meerdere open dagen zijn voor nieuwe leden met een clinic van onze trainers: Rolf en Marko.

Verder coördineren wij alles rondom de competitie: de Groene- en Gele competitie en een interne Rood-Oranje competitie. In juni is altijd ons Open Jeugdtoernooi. Verder organiseren wij vele evenementen voor onze eigen leden: een trainingsweek in de zomervakantie, de jeugdclubkampioenschappen en het populaire jaarlijkse Familie Pannenkoeken Toernooi voor het hele gezin!

Dit jaar zijn wij begonnen met een nieuwe vorm van lidmaatschap voor de jeugd: Tennis-Alles-in-1: het nieuwe “all-inclusive” lidmaatschap voor de jeugd t/m 17 jaar. Het is een bewezen concept waar al meer dan 120 tennisclubs in Nederland aan meedoen.

Je kunt ons bereiken via jc@tlaer.nl

De vaste leden van de jeugdcommissie bestaan uit:

Letty Faas, voorzitter en VCL (moeder van Kasper en Matthijs Faas). Zelf ben ik lid sinds 2005, toen we vanuit Bussum in Laren kwamen wonen. Ik speel “recreatief” met een gezellig damesteam op zaterdag competitie. Ik ben al eerder onderdeel van de clubhuis commissie geweest en heb 2 jaar het 5/6/7/8 toernooi mee georganiseerd. Sinds onze mooie club deze kans om zelfstandig te blijven heeft gekregen, zet ik me graag in voor de jeugd. Dat is toch de toekomst! Samen met Marina wil ik nog meer jeugdleden werven en voor iedere doelgroep passende activiteiten kunnen aanbieden. Op en om de baan kan het nog veel leuker worden dan het nu al is. Oproep aan alle jeugdleden zelf: kom met ideeën en help mee om ze waar te maken!

Marina Ferrante, coördinator communicatie en organisatie basisschool clinics, ledenwerving en ondersteuning diverse evenementen (moeder van Matteo van Kampen). Sinds 2004 ben ik lid van ’t Laer en ik tennis vanaf mijn 9e. Ook mijn echtgenoot en zoon zijn met veel plezier lid van onze club. Vanaf het begin heb ik veel vrijwilligersactiviteiten verricht bij onze club (o.a. clubhuiscommissie en sponsorcommissie). Ik vind het ontzettend leuk om deel te mogen uitmaken van de jeugdcommissie. Ook zal ik altijd mijn best doen om nog meer enthousiaste leden te werven. Hup ’t Laer!

Uiteraard zijn wij altijd op zoek naar ouders van jeugdleden die het leuk vinden om onze Jeugdcommissie te versterken! Mocht je interesse hebben, stuur een bericht jaar jc@tlaer.nl

Tot op de baan! 😃🎾