// Jeugdcommissie – T.C. 't Laer

Jeugdcommissie

Wij vinden het heel erg leuk dat jij bij ’t Laer speelt en vinden het belangrijk dat jij enthousiast blijft en dat je plezier hebt en houdt in het tennis. Daarom organiseren wij een heleboel leuke activiteiten.

En waar moet je dan aan denken? Nou om te beginnen, gaan wij het seizoen starten met een openingstoernooi. En gedurende het jaar zullen er meerdere open dagen zijn voor nieuwe leden met een clinic van onze trainers: Maarten, Rick en Iris.

Verder coördineren wij alles rondom de competitie: de World Tour, maar ook de Groene- en Gele competitie. In juni is ons Open Jeugdtoernooien verder nog vele evenementen voor onze eigen leden: een trainingsweek in de zomervakantie, de jeugdclubkampioenschappen en terug van weggeweest, het populaire DavisCup weekend.

Je kunt ons bereiken via jc@tlaer.nl

De vaste leden van de jeugdcommissie bestaan uit:

Letty Faas, voorzitter (moeder van Kasper en Matthijs Faas). Zelf ben ik lid sinds 2005, toen we vanuit Bussum in Laren kwamen wonen. Ik speel “recreatief” met een gezellig damesteam op vrijdagavond competitie. Ik ben al eerder onderdeel van de clubhuis commissie geweest en heb 2 jaar het 6/7/8 toernooi mee georganiseerd. Nu onze mooie club deze kans om zelfstandig te blijven heeft gekregen, zet ik me graag in voor de jeugd. Dat is toch de toekomst! Met dit leuke en bevlogen team willen we nog meer jeugdleden werven en voor iedere doelgroep passende activiteiten kunnen aanbieden. Op en om de baan kan het nog veel leuker worden dan het nu al is. Oproep aan alle jeugdleden zelf: kom met ideeën en help mee om ze waar te maken!

Mirjam Schulze, competitie – trainingen en evenementen (moeder van Annabel en Rogier Mentink). Ik ben al heel wat jaren lid van de jeugdcommissie. Met veel plezier coördineer ik veel van onze activiteiten. Ik hoop al onze jeugd te mogen begroeten tijdens het openingstoernooi, de competitie-dagen, de clubkampioenschappen en het Open toernooi. Ook roep ik alle basisschool-leerlingen op om de agenda in de gaten te houden voor de trainingsweek in de zomervakantie en de Davis Cup!

Kim Panday, communicatie en nieuwe ledenwerving (moeder van Sem en Guusje Reversma). Tennis is mijn hele leven al een van mijn grootste hobby’s. Vroeger heb ik bij verschillende clubs veel en fanatiek getraind en speelde in de zomer iedere week wel een toernooi. Nu speel ik eigenlijk alleen nog competitie. De gezelligste tijd heb ik gehad in de jeugd bij ’t Laer. We hadden een leuke groep mensen bij elkaar en leefden met z’n allen zo’n beetje op de tennisclub. We speelden toernooien, keken allemaal bij elkaar, het was altijd een top sfeer. Nu onze kinderen groter worden, denk ik nog vaak terug aan hoe leuk dat was. Dit is een van de redenen waarom ik in de jeugdcommissie ben gegaan. Hoe leuk zou het zijn als we dit gevoel terug kunnen brengen bij de kinderen op de club en dat ze na schooltijd even naar de tennisbaan kunnen fietsen, omdat daar dan altijd vriendjes en vriendinnetjes zijn?

Marina Ferrante, worldtour en nieuwe ledenwerving (moeder van Matteo van Kampen). Sinds 2004 ben ik lid van ’t Laer en ik tennis vanaf mijn 9e. Ook mijn echtgenoot en zoon zijn met veel plezier lid van onze club. Vanaf het begin heb ik veel vrijwilligersactiviteiten verricht bij onze club (o.a. clubhuiscommissie en sponsorcommissie). Ik vind het ontzettend leuk om vanaf dit jaar deel te mogen uitmaken van de jeugdcommissie en de kinderen te begeleiden tijdens de World Tour. Ook zal ik mijn best gaan doen om nog meer enthousiaste leden te werven. Hup ’t Laer!