// Inschrijving Clubkampioenschappen Single & Dubbel juni 2017 – T.C. 't Laer

Inschrijving Clubkampioenschappen Single & Dubbel juni 2017

Ze komen er weer aan; Onze jaarlijkse clubkampioenschappen, waar iedereen van onze club natuurlijk voor wil strijden.

Net zoals vorig jaar vinden de kampioenschappen tegelijkertijd plaats voor de jeugd en de senioren. En net zoals vorige jaar vinden de kampioenschappen plaats in twee perioden:

  1. van 14 juni t/m 25 juni worden de single en dubbel kampioenschappen jeugd en senior gehouden
  2. in het weekend van 7-9 juli worden de mixed dubbel kampioenschappen jeugd en senior gehouden. Reserveer dit weekend alvast in je agenda!

Voor de volgende categorieën in de single en dubbel kan er vanaf nu inschreven worden:

Jeugd:

  • Rood – t/m 9 jaar (alleen singles)
  • Oranje – 8 t/m 11 jaar (singel en dubbel)
  • Groen – 10 t/m 12 jaar (singel en dubbel)
  • Geel – 11 t/m 17 jaar (singel en dubbel)

Senioren:

  • A – Speelsterkte 2 t/m 6 (singel en dubbel)
  • B – Speelsterkte 6 t/m 8 (singel en dubbel)
  • C – Speelsterkte 7 t/m 9 (singel en dubbel)

 

Als je twijfel hebt over welke categorie je je moet inschrijven, kan je contact opnemen met clubkampioenschappen@tlaer.nl. Inschrijfgeld bedraagt €7,50 voor een single en €6,- voor een dubbel.

Er zal gespeeld worden in een poule systeem of in een schema met afvallersronde. Op deze manier ben je verzekerd dat je minimaal 2 wedstrijden kan spelen.

Het zal een week worden waar met name de gezelligheid van onze club weer voorop moet staan. Daarom zal er bij voldoende animo zoveel mogelijk ook de gelegenheid zijn om op de club te kunnen eten. Naast het eten zullen er ook diverse andere activiteiten georganiseerd worden……..

Vanzelfsprekend zullen er weer mooie prijzen te winnen zijn. Naast de felbegeerde wisselbekers zijn er ook vele andere leuke, interessante en nuttige prijzen te verdelen.

Tot slot zijn de clubkampioenschappen een gezelligheidstoernooi. En die gezelligheid realiseren wij als er zoveel mogelijk deelnemers zich inschrijven. Eigenlijk zou je het niet hoeven te benoemen, maar van iedereen, die maar een racket kan vasthouden, verwachten we dat je je inschrijft! En een speciale oproep hiervoor natuurlijk voor alle competitie spelers. Zo krijgen we ook de meest eervolle winnaars in alle categorieën.

Inschrijven kan via www.toernooi.nl. De inschrijving is vanaf nu tot en met 7 juni geopend. Voor het reglement van de kampioenschappen verwijzen we je ook naar de website www.toernooi.nl.

Graag zien we je inschrijving tegemoet!

Met vriendelijke groet,

De toernooi organisatie