// Inschrijven wintertraining via RG Sports – T.C. 't Laer

Inschrijven wintertraining via RG Sports

Beste leden,

Het is weer tijd om jezelf en/of je gezinsleden in te schrijven voor de wintertraining. Blijf lekker in beweging, door vanaf 26 november t/m eind maart 2019 lekker door te trainen. Zo start je volgend jaar ook weer fit aan het nieuwe seizoen. Graag uiterlijk opgeven vóór zondag 21 oktober. 

We bieden dit jaar voor het eerst ook buiten training aan. Dit wil zeggen: op ‘t Laer zolang het kan en anders op de all-weather banen van SV Laren (bij de voetbalclub). Goedkoper, maar uiteraard ook afhankelijk van het weer.

Binnen trainen kan uiteraard ook nog steeds. Afhankelijk van de dag van de week, wordt dit geregeld bij Sprokkelenburg of in de hal van BLTC Blaricum.

Prijzen:

Onderstaand de directe links naar RG sports, om je in te schrijven voor de wintertrainingen. Mogelijkheden en prijzen zijn voor 14 trainingsweken. In de reguliere Kerst- en Voorjaarsvakantie wordt niet getraind. Geef je eerste voorkeur aan in de selectie en geef in opmerkingen aan wat je mogelijke alternatieven zijn, met wie je wilt trainen en eventuele interesse in een tweede trainingsmoment.

Inschrijving junioren:

https://planner.rgsports.nl/formulier/254/

Inschrijving senioren:

https://planner.rgsports.nl/formulier/291/

Inschrijving senioren in groepen:

https://planner.rgsports.nl/formulier/292/

(Dit is ongeveer hetzelfde formulier als formulier 291, echter met dit formulier kan een gehele groep ingeschreven worden, dit is voor het gebruiksgemak) 

Als je vragen hebt over de inschrijving, graag direct contact met de tennisschool:

RG sports

085-0653183

info@RGsports.nl

Sportieve groet,

Het bestuur van ‘t Laer