// Iedereen mag weer tennissen vanaf 11 mei – T.C. 't Laer

Iedereen mag weer tennissen vanaf 11 mei

Beste leden,

Goed nieuws gisteren voor alle tennisspelers en leraren. Het kabinet heeft de maatregelen tegen de bestrijding van het coronavirus weer wat versoepeld. Na de jeugd t/m 18 jaar mogen nu ook alle volwassenen vanaf 11 mei weer de baan op.

De KNLTB werkt de aanvullende richtlijnen voor het tennis voor volwassenen verder uit en zal deze ter goedkeuring bij NOC*NSF en VWS neerleggen.

Als bestuur wachten wij nog op deze officiële reactie van de KNLTB en de gemeente Laren. Op basis van deze informatie zullen wij alle leden verder informeren in de komende dagen of hoe er weer gespeeld kan worden op onze club en welke maatregelen wij gaan/moeten nemen. 

Voor nu kunnen wij al zeggen dat tennis voor iedereen vanaf 11 mei weer mogelijk is onder bepaalde voorwaarden. Daarbij moeten we ons uiteraard ook houden aan de inmiddels bekende hygiënemaatregelen van het RIVM, dus anderhalve meter afstand en bij klachten thuis blijven. Het terras mag weer open vanaf 1 juni. Het clubhuis blijft vooralsnog gesloten tot 1 september.

Hartelijk voor uw begrip & geduld.


Namens het bestuur,
Ward van Kampen
Voorzitter T.C. ‘t Laer