// Competitie Marktplaats – T.C. 't Laer

Competitie Marktplaats

De competitie is voor veel tennissers het tennismoment van het jaar. Veel competitieteams zijn op het moment van inschrijven compleet zodat de voorbereidingen en voorpret kunnen beginnen. Maar wat als je team nog niet compleet is en je nog op zoek bent naar een speler? Of andersom, wat als je graag competitie wilt spelen maar nog geen team hebt? Dan ga je naar de Competitie Marktplaats!

De Competitie Marktplaats is een online tool met advertenties van teams die op zoek zijn naar een teamgenoot. Via de Competitie Marktplaats worden teams en spelers aan elkaar gekoppeld. Zo kun je als team en/of vereniging (Verenigingscompetitieleider) een advertentie plaatsen met daarin vermeld naar wat voor een soort competitiespeler je op zoek bent. Je kunt aangeven wat voor een competitie jullie spelen, op welke dag en in welke periode maar ook wat voor een speelsterkte en leeftijd de nieuwe teamgenoot moet hebben. En tenslotte kun je ook nog een persoonlijke tekst plaatsen voor meer uitleg.

Of je nu vervanging zoekt voor een geblesseerde teamgenoot of juist op zoek bent naar een hele sterke tennisser, plaats een advertentie en maak je team compleet. En speel je nog geen competitie maar ben je wel op zoek naar een competitieteam, check de advertenties en wie weet is er een leuk team op zoek naar jou!

Bron KNLTB