// Clubkleding – T.C. 't Laer

Clubkleding

Sport Passion ondersteunt onze clubkleding

Met ingang van 13 juli 2020 zijn de unieke clubshirts van Tennisclub ‘t Laer te koop bij Sport Passion, Nieuweweg 35 in Laren. We hebben samen gekozen voor prachtige donkerblauwe dry-fit Nike sport shirts, zowel in heren en dames / jongens en meiden pasvorm verkrijgbaar. Alle maten zijn aanwezig in de winkel om te passen en te kopen. Suzana van Sport Passion bestelt ze makkelijk weer bij. Ook kunnen ze in de winkel er passende witte tennisbroeken of -rokjes erbij adviseren.

De shirts worden bedrukt met ‘t Laer logo klein op de borst en groot op de rug. Op 1 mouw staat het Sport Passion logo en de andere mouw het logo van onze tennisschool, Tennis Academy Kockx.

Jeugd shirts Nike jongen/meisje: €20,- (ipv. €33,-) inclusief alle bedrukkingen

Senior shirts Nike man/vrouw: €24,- (ipv. €35,-) inclusief alle bedrukkingen

Teamkleding voor senioren competitieteams:

Mocht je geΓ―nteresseerd zijn om met je competitieteam meer dan alleen een shirt af te stemmen, dan heeft Sport Passion vele trainingspakken, vesten, hoodies of andere shirts in het assortiment die zich hiervoor lenen. Ook van andere merken waaronder Under Armour, Fila, Tommy Sport, Calvin Klein, Sjeng Sports, etc.

Als je met 4 of meer personen samen bestelt, ontvang je (op vertoon van je ‘t Laer KNLTB pas) 20% teamkorting. Daar bovenop gaat er 5% van jullie aankoopbedrag als sponsorbijdrage naar onze tennisclub. Hoe mooi is dat?

Voorwaarde is wel, dat zowel het logo van ‘t Laer als dat van Sport Passion een mooie plek op jullie team-tenue krijgt.

Β  Β  Β  Β