// Clubkampioenschappen 2018 – T.C. 't Laer

Clubkampioenschappen 2018

Beste clubleden,

De Clubkampioenschappen single en dubbel zijn net afgelopen. Het was een enorm gezellige week met mooie en spannende wedstrijden, waar we, door het mooie weer, lekker op het terras naar hebben kunnen kijken.

Nu is het tijd om je in te schrijven voor de mixed dubbel clubkampioenschappen! Ook weer voor de jeugd en senioren tegelijkertijd georganiseerd. Deze worden in het weekend van 25 en 26 augustus gespeeld.

Voor de volgende categorieën kan er nu inschreven worden:

Jeugd:

  • Rood (t/m 9 jaar)
  • Oranje (8 t/m 11 jaar)
  • Groen (10 t/m 12 jaar

Senioren:

  • Mix A (speelsterkte 2 t/m 6)
  • Mix B (speelsterkte 6 t/m 8)
  • Mix C (speelsterkte 7 t/m 9)

Als je twijfel hebt over welke categorie je je moet inschrijven, kan je contact opnemen met clubkampioenschappen@tlaer.nl. Inschrijfgeld bedraagt €6,- voor de jeugd en €7,50 voor de senioren.

Er zal gespeeld worden in een poule systeem of in een schema met afvallersronde. Op deze manier ben je verzekerd dat je minimaal 2 wedstrijden kan spelen.

Net zoals met de afgelopen clubkampioenschappen staat de gezelligheid weer voorop. Dit realiseren wij als er zoveel mogelijk deelnemers zich inschrijven. De inschrijving is open tot en met donderdag 23 augustus. Voor het reglement verwijzen we je naar de website mijnknltb.nl

We hebben al gezien, dat er leuke en verrassende koppels zich hebben ingeschreven. Maar ook als je geen partner weet te vinden, zoeken wij graag een partner voor je. Dus schrijf je snel in via mijnknltb.nl

Op zondag 26 augustus wordt er ook een nieuw radioprogramma opgenomen op onze club met als thema sportverenigingen. Als eerste is onze club aan de beurt! De leukste tennisclub in Laren.

Met vriendelijke groet,

De toernooiorganisatie

Hieronder een impressie van 2018 clubkampioenschappen Enkel en Dubbel: