// Clubkampioenschappen 2021 – T.C. 't Laer

Clubkampioenschappen 2021

Info volgt.

 

De clubkampioenschappen 2020 zijn niet doorgegaan vanwege COVID, maar…als alternatief hebben wij een ladder competitie opgestart die zeer succesvol was.

Officiële wedstrijden mogen niet plaatsvinden tot 1 september is de boodschap van het kabinet. Door de grote hoeveelheid verplaatsingen, de toestroom van publiek en de drukte bij deze evenementen kan de verspreiding van het coronavirus weer toenemen. Dat willen we voorkomen, gezondheid staat voorop.  

De KNLTB heeft daarom besloten alle Open Toernooien en NRT’s tot en met 2 augustus te annuleren (week 31). De mogelijkheid van de organisatie van toernooien tussen 2 augustus en 1 september houden we nog open. In de ons omringende landen komt het club overstijgend wedstrijden spelen namelijk alweer op gang. Bij de richtlijnen vanuit de overheid gaat het over grote wedstrijden met veel publiek en vergunningen. Als de maatregelen in Nederland ook verder en sneller worden versoepeld, kunnen (aangepaste) toernooien in augustus misschien toch door gaan. We willen verenigingen perspectief bieden om in augustus een toernooi te organiseren. Een gemiddeld toernooi heeft 4 tot 6 weken nodig om zich te kunnen voorbereiden. Daarom zullen we uiterlijk half juni een besluit nemen en communiceren over de toernooien na 2 augustus.

Hieronder een impressie van 2018 clubkampioenschappen Enkel en Dubbel: