// Betalen aan de bar: alleen met PIN- of KNLTB-betaalpas – T.C. 't Laer

Betalen aan de bar: alleen met PIN- of KNLTB-betaalpas

In het clubhuis van ’t Laer kan men alleen met PIN-pas of met het knltb-pasje (alleen voor leden van ’t Laer) betalen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

U kunt het saldo op uw knltb-pas opladen:

  • makkelijk en snel: door middel van een PIN-betaling aan de bar
  • online op MijnLCS: opwaarderen met I-deal vanuit huis. Meer informatie over hoe dit werkt vindt u in de “Frequently Asked Questions (FAQ)” op MijnLCS.

De manier waarop gebruikers inloggen in MijnLCS gaat veranderen. Na het invoeren van gebruikersnaam en wachtwoord, wordt de gebruiker begeleid om de gebruikersnaam om te zetten naar een e-mailadres.

Waarom wordt deze verandering gedaan?
Het voordeel van deze wijziging is dat het onder andere mogelijk wordt om verschillende gebruikers aan elkaar te koppelen. Zo kun je bijvoorbeeld rekeningen van kinderen beheren. Ook wanneer je bij verschillende verenigingen rekeningen hebt, kun je deze onder één e-mailadres beheren.

Op langere termijn zorgt dit er ook voor dat gebruikers makkelijker gebruik kunnen maken van de APP en meer handelingen zelf kunnen gaan doen zoals onderling geld vragen en geven.

Hoe zet ik mijn gebruikersnaam om naar een e-mailadres? 
Zoals hierboven aangegeven staan de stappen vanaf 2 februari duidelijk vermeld in MijnLCS. Maar om je alvast een beeld te geven hebben wij de stappen hieronder ook even op een rij gezet.
Stap 1: Login met je bestaande gegevens
Ga naar www.mijnlcs.nl en vul je bestaande inlognaam en wachtwoord in en klik op ‘Inloggen’.
Stap 2. Gegevens invoeren en bevestigen
Het bij ons bekende e-mailadres wordt getoond. Vervolgens voer je je nieuwe wachtwoord en overige gegevens in. Hierna ontvang je een e-mail om je e-mailadres te verifiëren. Wanneer het e-mailadres geverifieerd is kun je met de nieuwe gegevens (e-mailadres en wachtwoord) inloggen.
3. Extra gebruikers koppelen (indien gewenst)
Wanneer je meerdere gebruikers in ons systeem hebt staan (bij dezelfde club of bij een andere club) dan kunnen die gekoppeld worden aan je account. Gebruikers die met hetzelfde e-mailadres in ons systeem staan, worden automatisch getoond. Andere gebruikers kun je koppelen via de knop ‘Selecteer een account’, die je ook vindt onder de knop ‘Instellingen’.

Uw wachtwoord om in te loggen heeft u eerder ontvangen van noreply@lecreditsportif.nl. Als u deze email niet meer heeft, kunt u op MijnLCS drukken op “Ik kan niet inloggen!”. Daar vult u uw email-adres in, zoals dat bekend is bij de tennisclub. Mocht dit een verkeerd email-adres zijn, neem dan contact op met onze ledenadministratie@tlaer.nl.

De Clubhuiscommissie