// Bardienst – T.C. 't Laer

Bardienst

ยดt Laer kent het systeem van verplichte bardiensten voor alle seniorleden. Dit houdt in dat ieder lid per seizoen drie bardiensten voor zijn rekening neemt. Deze bardiensten worden in overleg met u, voor de aanvang van het seizoen, door de Clubhuiscommissie vastgelegd. De ervaring heeft geleerd dat de leden over het algemeen met plezier hun bardienst draaien en voor nieuwe leden is het een andere manier om โ€˜t Laer en vooral zijn leden te leren kennen.

Indien u, onverhoopt, hieraan niet kunt of wilt deelnemen, kunt u deze diensten, eveneens voor de aanvang van het seizoen, bij de Clubhuiscommissie afkopen voor 25ย  euro per bardienst. Voor leden die hun wel afgesproken bardienst niet vervullen hebben we met elkaar afgesproken een boete van 45 euro per dienst door te berekenen. Gelukkig komt dit in de praktijk bijna niet voor, waarschijnlijk omdat iedereen zich realiseert, dat bij niet komen opdagen de club, de Clubhuiscommissie en vooral het medelid dat de voorgaande bardienst vervult, hier veel overlast van ondervindt.

Informatie omtrent inschrijven bardiensten

Alternatief: Informatie omtrent inschrijven tuindiensten

Instructie voor barvrijwilligers

Help! De volgende bardienstย komt niet opdagen…
Als de volgende bardienst medewerker niet verschijnt, bel dan eerst met deze persoon in kwestie. Het bardienstrooster en de ledenlijst zijn aanwezig achter de bar. Bij echte problemen bel een lid van de clubhuiscommissie.ย Deze barcommissaris gaat dan proberen zo snel mogelijk een vervanger te zoeken.

We wensen u een geweldig seizoen en plezierige bardiensten toe.