// Bardienst – T.C. 't Laer

Bardienst

´t Laer kent het systeem van verplichte bardiensten voor alle seniorleden. Dit houdt in dat ieder lid per seizoen drie bardiensten voor zijn rekening neemt. Deze bardiensten worden in overleg met u, voor de aanvang van het seizoen, door de Clubhuiscommissie vastgelegd. De ervaring heeft geleerd dat de leden over het algemeen met plezier hun bardienst draaien en voor nieuwe leden is het een andere manier om ‘t Laer en vooral zijn leden te leren kennen.

Indien u, onverhoopt, hieraan niet kunt of wilt deelnemen, kunt u deze diensten, eveneens voor de aanvang van het seizoen, bij de Clubhuiscommissie afkopen voor 25  euro per bardienst. Voor leden die hun wel afgesproken bardienst niet vervullen hebben we met elkaar afgesproken een boete van 45 euro per dienst door te berekenen. Gelukkig komt dit in de praktijk bijna niet voor, waarschijnlijk omdat iedereen zich realiseert, dat bij niet komen opdagen de club, de Clubhuiscommissie en vooral het medelid dat de voorgaande bardienst vervult, hier veel overlast van ondervindt.

Informatie omtrent inschrijven bardiensten

Alternatief: Informatie omtrent inschrijven tuindiensten

Instructie voor barvrijwilligers

Help! De volgende bardienst komt niet opdagen…
Als de volgende bardienst medewerker niet verschijnt, bel dan eerst met deze persoon in kwestie. Het bardienstrooster en de ledenlijst zijn aanwezig achter de bar. Bij echte problemen bel een lid van de clubhuiscommissie. Deze barcommissaris gaat dan proberen zo snel mogelijk een vervanger te zoeken.

Let op! Wij handhaven dit seizoen strikt de volgende regels:

  1. De online inschrijfperiode is van 5 tot en met 20 maart 2016. Bent u na deze datum voor minder dan drie bardiensten ingeschreven dan bent u verplicht de resterende bardiensten af te kopen à 25 euro per bardienst.
  2. Voor iedereen die bardienst draait is het behalen van een IVA certificaat Verantwoord Alcohol Schenken verplicht. Lees hier hoe dit in zijn werk gaat. Heeft u voor 1 mei dit certificaat niet behaald, vervallen uw bardiensten en zullen wij 120 euro in rekening moeten brengen.
  3. Bij niet verschijnen op een ingeschreven bardienst is verschuiven naar een latere datum niet mogelijk en bent u de club een boete verschuldigd van 45 euro plus het afkoopbedrag voor de betreffende bardienst.
    Boete plus afkoopbedrag brengen wij bij u in rekening.

We wensen u een geweldig seizoen en plezierige bardiensten toe.