// Babbelaer oktober 2014 – T.C. 't Laer

Babbelaer oktober 2014

Babbelaer_header.jpg

 

 

16 oktober

>>> EVEN BIJBABBELEN

De blaadjes vallen van de bomen, de dagen worden korter… Maar gelukkig kunnen we terugkijken op een mooi tennisseizoen! Voor een overzicht van alle hoogtepunten verwijzen we naar onze Facebookpagina en natuurlijk ook naar de website.

Inschrijving senioren voorjaarscompetitie 2015 geopend!

Het tennisseizoen is nog niet eens ten einde, maar de Technische Commissie kijkt al weer vooruit naar het nieuwe seizoen. Wij nodigen je daarom uit in te schrijven voor de voorjaarscompetitie 2015. De inschrijving staat open voor alle seniorleden van onze vereniging. Als je denkt in aanmerking te komen voor een plaats in één van de teams, raden wij je aan het inschrijfformulier vóór 31 oktober in te vullen. Het formulier, en meer informatie over de competitie, vind je op  de website.

’t Laer 65 jaar!! 

In 2015 bestaat onze vereniging 65 jaar! Als bestuur willen wij dat natuurlijk uitgebreid vieren gedurende het seizoen. Speciaal hiervoor zal er een jubileumcommissie worden opgericht. Voor deze commissie zoeken wij enthousiaste leden die het leuk vinden om volgend seizoen één of meer feestelijke activiteiten te organiseren. Vind je het leuk om dit te doen? Stuur dan een e-mail naar: bestuur@tlaer.nl.

 >>> TOT SLOT

De Babbelaer verschijnt elke maand! Heb je iets te melden? Stuur dit dan aan redactie@tlaer.nl. Tot de volgende Babbelaer! Wil je de Babbelaer in de toekomst niet meer ontvangen of je adresgegevens wijzigen? E-mail ons op ledenadministratie@tlaer.nl.

Babbelaer_mailing_below