// Babbelaer Mei 2013 – T.C. 't Laer

Babbelaer Mei 2013

 

banner

>>> EVEN BIJBABBELEN

Kom naar de Competitie afsluiting!
De feestelijke afsluiting vindt dit jaar plaats op zaterdag 1 juni. Dit jaar wordt de BBQ verzorgd door De Larense Wildhandel, tevens onze nieuwe sponsor van het 3456-toernooi in juli dit jaar. Deze afsluiting is er voor iedereen, dus ook als je geen competitie hebt gespeeld ben je van harte welkom. Spelers van de teams en hun partners en kinderen worden geacht zich op te geven via de captain van hun team. Speel je geen competitie? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Je kunt je dan opgeven via bbq@tlaer.nl.

Inschrijving clubkampioenschappen senioren 2013 geopend!
Van 6 t/m 16 juni worden de jaarlijkse clubkampioenschappen georganiseerd. De inschrijving is inmiddels geopend! Brand jij van ambitie om clubkampioen te worden of wil je gewoon lekker partijtjes tennissen tegen andere Laer-leden? Ga dan naar de website en geef je op vóór 30 mei.

Open “De Larense Wildhandel” 3456 Toernooi 2013
Van 15 t/m 21 juli vindt ons jaarlijkse open 3/4/5/6 toernooi plaats, met dit jaar als nieuwe sponsor De Larense Wildhandel. Een gezellig toernooi waaraan vooral in de 3-categorie veel sterke spelers uit de regio meedoen. Wij verwachten dit jaar natuurlijk ook weer veel Laer-leden te verwelkomen. De inschrijving wordt vanaf half mei geopend. Houd de website in de gaten.

Verslag van de Fietsenrally 2013
Afgelopen Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei vond de fietsenrally van ´t Laer plaats. Een zeer geslaagde dag, dankzij het mooie weer, de goed uitgekozen route en 50 enthousiaste deelnemers! Met de komst van de elektrische fiets is niet meer te zeggen wie er het snelst gefietst had. Het was een prachtige rit door ´t Gooi, naar bekende en onbekende plekken, met een geweldige tussenstop op de dijk van Naarden-Vesting en een gezellige afsluiting op het terras van ´t Laer. Alle limerick bedenkers worden hierbij zeer bedankt en de prijswinnaars nogmaals gefeliciteerd. Voor verdere details en foto´s, zie facebook.

Miste je iets in dit wielerevenement? Meld dit dat dan via ec@tlaer.nl, zodat we er ook volgend jaar voor iedereen weer iets moois van kunnen maken.

Familietoernooi op 1ste Pinksterdag
Voor inschrijving voor het Familietoernooi is het net te laat, maar hopelijk hebben jullie dat al gedaan naar aanleiding van de vorige Babbelaer. Kom in ieder geval kijken op zondag 1ste Pinksterdag, 19 mei. Altijd heel gezellig!

Vooraankondiging voor het Maandagavondtoernooi
Dit keer staan 5 avonden gepland, 2 in het voorjaar (27 mei en 3 juni) en 3 in september. Schrijf je vóór 20 mei in voor de eerste 2 via ec@tlaer.nl. Speeltijden vanaf 19.30 uur. Inschrijven per koppel (HD, DD of GD), kosten € 2.50 p.p. voor een knabbeltje hier en daar. Inschrijven voor september mag ook alvast, maar dat kan ook later.

Oproep betaalde bardienst
De clubhuiscommissie is op zoek naar vrijwilligers die betaalde bardiensten willen draaien. Ben je 18 jaar of ouder en wil je graag €25,- per bardienst bijverdienen, neem dan contact op met cc@tlaer.nl.

Volg ´t Laer op Facebook
Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en leukste foto´s van de gezelligste tennisclub van ´t Gooi? ´Like´ dan onze Facebookpagina. Klik hier om direct een kijkje te nemen.

 >>> KNABBEL & BABBEL

Pannenkoekentoernooi
Op woensdag 1 mei vond het traditional pannenkoekentoernooi plaats. Er waren maar liefst 55 deelnemers! Veel ouders hebben weer heerlijke pannenkoeken gebakken en geholpen met de organisatie zodat het een hele mooie en gezellige dag was. Alle ouders: bedankt!

8 juni: Friss Toss
Voor alle middelbareschool jeugd organiseren we op 8 juni de Friss Toss.

De hele avond lekker tennissen en BBQ-en en misschien nog disco in het clubhuis. Neem je vrienden en vriendinnen van andere tennisclubs mee als introduce. Kosten: 2,50 euro per persoon. Aanvang: 17.00 uur. Er volgt nog een uitnodiging met meer info via de mail maar reserveer deze datum alvast in je agenda.

Jeugdclubkampioenschappen
Van 17 juni t/m 30 juni worden de clubkampioenschappen voor de junioren gehouden. Dat zijn weer twee weken tennisplezier voor alle junioren.

Doe ook mee en schrijf je in vóór 7 juni! Het is leuk en uitdagend voor alle leeftijden en alle sterktes. Naast het tennisgeweld is er ook iedere dag de loterij en heerlijke maaltijden. Kijk hoe je je kunt inschrijven op de website.

De Jeugdcommissie is ook op zoek naar ouders die het leuk vinden om te koken voor een grotere groep kinderen en hun enthousiaste ouders. Ben jij het kooktalent dat we zoeken, meld je dan aan via jc@tlaer.nl of meld het bij iemand van de jeugdcommissie. Zij kunnen je ook vertellen wat de bedoeling is/hoe het werkt.

Sponsoren gezocht
Tijdens de jeugdclubkampioenschappen houden we ieder jaar een loterij. In het clubhuis staat dan een tafel vol met mooie prijzen. Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren ten behoeve van onze prijzentafel? Daar zien wij dan graag naar uit! De opbrengst wordt gebruikt voor onze diverse jeugdactiviteiten.