// Babbelaer Mei 2013 – Extra – T.C. 't Laer

Babbelaer Mei 2013 – Extra

 

banner

Beste clubleden,

Graag vragen we jullie aandacht voor twee onderstaande evenementen. Tot op heden zijn er maar weinig inschrijvingen voor het Familietoernooi. Om dit toernooi te kunnen laten doorgaan, zijn er nog flink wat aanmeldingen nodig. Dus geef je op en doe mee!

 Hemelvaartsdag: Fietsenrally

De leukste Fietsenrally in ’t Gooi. Op donderdag 9 mei wordt er weer gefietst door een grote groep tennissers. Voorinschrijving niet nodig, getrainde kuitspieren wel. Vertrek tussen 10.00 en 11.00 uur vanaf ´t Laer. Aankomst een uurtje of drie later. Voor het hele gezin, maar jullie buren en beste vrienden mogen ook gewoon mee.

Pinksteren: Familietoernooi
Op 19 mei strijden families om de eer tijdens het fameuze Familietoernooi. Opgeven per koppel (maar een hele familiepoule mag ook weer) via ec@tlaer.nl. Inschrijven kan tot zondag 12 mei. Start- en eindtijd afhankelijk van het aantal deelnemers. Iedere vorm van familieband is toegestaan. Vermeld leeftijd (kind) en geschatte speelsterkte voor een eerlijke indeling.

Volg ´t Laer op Facebook
Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en leukste foto´s van de gezelligste tennisclub van ´t Gooi? ´Like´ dan onze Facebookpagina. Klik hier om direct een kijkje te nemen.