// Babbelaer maart 2019 – T.C. 't Laer

Babbelaer maart 2019

Openingstoernooi / Open dag / Introductie nieuwe leden, zondag 31 maart!

We gaan weer beginnen aan een nieuw tennisseizoen. De banen liggen er weer goed bij en we hopen op een mooie dag op 31 maart a.s..

Openingstoernooi voor alle leden

Jullie kunnen je nu inschrijven voor ons gezellige openingstoernooi. Individueel inschrijven.
Geef voor de zekerheid nog even je speelsterkte door (en voor de jeugd ook de leeftijd). We proberen dan gezellige en sportieve koppels te vormen voor wat leuke poules.
Senioren en oudere jeugd (ongeveer 15+), die denken het wel op te kunnen (en willen) nemen tegen de senioren, kunnen zich hiervoor ook inschrijven via EC@tlaer.nl tot uiterlijk dinsdag 26 maart. Je ontvangt een inschrijfbevestiging en aan het eind van die week (dus kort voor het toernooi) een speelschema via de mail.
Er zal gespeeld worden tussen ca. 12.00 en 17.00 uur, dit afhankelijk van het aantal inschrijvingen. De dag wordt sowieso afgesloten met een gezellige aangeklede borrel.
We vragen een kleine bijdrage voor deelname voor de tennisballen, prijsjes e.d.
Graag € 2.50 per persoon, te voldoen voor aanvang bij de wedstrijdtafel (liefst gepast betalen).
Junior leden, die spelen met rode, oranje of groene ballen, of geel t/m 14 jaar, kunnen zich opgeven door een mailtje te sturen aan jc@tlaer.nl. Wij spelen “verrassings-toss”, leuke dubbel wedstrijdjes in verschillende samenstellingen. Leuk voor zowel beginnende als gevorderde spelers! Voor deze groep is deelname gratis.
Allemaal heel graag tot 31 maart (en kom ook gezellig langs als je niet kunt of wilt spelen).

Introductie nieuwe leden + clinic

Op zondag 31 maart van 13:00 – 15:00 uur vindt de introductie plaats voor alle nieuwe leden in ons clubhuis. We zouden het heel leuk vinden als je hier bij kunt zijn. Na een kort welkomstwoordje en onder het genot van een lekker kopje koffie of thee krijg je uitleg over de volgende onderwerpen:
– bardienst draaien/opgeven en het CVA (Certificaat Verantwoord Alcohol schenken) certificaat behalen
– baanregels en afhangen
– contributie betaling indien niet via automatische incasso
– KNLTB pasjes
– Hoofdtrainer Maarten van Galen Last is ook aanwezig om e.e.a. uit te leggen over trainingen, clinic, etc.
Alles bij elkaar is dit een half uurtje en daarna gaan we sportief aan de slag met de tennisclinic. Geef je nu op via nieuweleden@tlaer.nl
 
Tot de 31e maart!

Voorjaarscompetitie senioren, klassenindeling

De KNLTB heeft alle teams definitief ingedeeld in een (nieuwe) klasse. Meer informatie kan je vinden op onze site.
Alle teams zijn dus op basis van hun gemiddelde ploeg-rating ingedeeld met vergelijkbare teams, waardoor de nieuwe klassenindeling is ontstaan. Het kan zijn dat je voor je gevoel, of ten opzichte van vorig jaar, hoger of lager bent ingedeeld, maar door de herindeling van de poules zou je nu dus ingedeeld moeten zijn met teams van gelijke sterkte.
We moeten het gaan ervaren dit jaar, dus geniet ervan!
Invallen tijdens de competitie
Wil je graag een keer meedoen tijdens de competitie? Ben je net nieuw lid? Wil je gewoon 1 of 2 keer tijdens de competitie meespelen? Dat kan….laat het ons weten via tc@tlaer.nl en we zetten je op de invallers lijst, zodat de teamcaptains je kunnen benaderen als ze een speler nodig hebben. Meld je nu aan via tc@tlaer.nl.

Contributie inning reminder

Zoals gemeld in de contributiebrief willen wij u er nog een keer aan herinneren dat in de 3de week van maart de contributie automatisch wordt geïnd.

Reminder Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Gooi en Vechtstreek draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Gooi en Vechtstreek stelt € 75.000,- beschikbaar! Ook onze tennisclub ’t Laer doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.
Stemmen:  Van 5 t/m 25 maart 2019 mogen leden van Rabobank Gooi en Vechtstreek drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Leden van de Rabobank ontvangen hiervoor per post een unieke stemcode. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 75.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij Tennisclub ’t Laer ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.
Laten we ervoor zorgen met ons allen, dat we het bedrag van afgelopen jaar van €903,- overstijgen! Dank alvast voor je steun!!