// Babbelaer maart 2017 – T.C. 't Laer

Babbelaer maart 2017

Maart 2017

Openingstoernooi – zondag 26 maart 2017*) – 11.00 – 17:00 uur

voor alle senioren én junioren

We trappen het nieuwe tennisseizoen af met een Openingstoernooi voor junior- én seniorleden. De junioren spelen onderling wat wedstrijdjes en dit geldt ook voor de senioren. Én er zijn ook leuke prijzen te winnen!

Het is het eerste evenement in het nieuwe jaar waarbij we weer heerlijk op onze buitenbanen kunnen spelen, dus trek je outfit aan en kom spelen!

Om ongeveer 16:30 sluiten we de dag af met een gezellige borrel!

Vóór 20 maart aanmelden via :

jc@tlaer.nl  & ec@tlaer.nl

(vermeld je speelsterkte)

* Bij heel slecht weer wordt het toernooi gehouden op zondag 2 april.

De netten hangen

De banen van onze tennisclub zijn bijna gereed, door o.a. gunstige weersomstandigheden van de afgelopen dagen. Een aantal leden hebben veel tijd en energie gestoken in de preparatie hiervan. Zoals de meeste leden weten zijn onze achterbanen (baan 4, 5 en 6) reeds 13 jaar oud en mogelijk toe aan renovatie. Wij kunnen u verzekeren dat al het mogelijke is gedaan om tot het beste resultaat te komen. Wij wensen u veel plezier op het mooiste park van Laren, en: vergeet niet de banen goed te vegen en het juiste schoeisel te dragen!

De parkcommissie.

Competitiemappen ophalen

•        Alle captains van junioren teams worden geacht op zondag 26 maart om 16:00 uur aanwezig te zijn voor het in ontvangst nemen van de competitiemappen!

•        Alle captains van senioren teams worden geacht op woensdag 29 maart om 19:30-20:00 uur aanwezig te zijn voor het in ontvangst nemen van de competitiemappen!

Automatische incasso van de contributie

Helaas is er vanwege een omzetting van ons ledenbestand naar nieuwe software van de KNLTB een vertraging opgelopen in de automatische incasso van de contributie voor dit jaar. Zodra dit is opgelost, zullen wij iedereen informeren en tot de incasso overgaan.

Competitie-indeling voor de voorjaarscompetitie.

Op onze website kunt u de indeling van de verschillende teams bekijken.

Succes met de competitie!

Aanpassing jaarkalender

De volgende aanpassingen zijn doorgevoerd in de kalender op onze site

  • Open jeugd toernooi 3 t/m 11 juni
  • Clubkampioenschappen mixed 8 en 9 juli
  • Trainingsweek jeugd 24-28 juli

Wie is Wie in het bestuur van TC ‘t Laer

Op onze site kunt u ook vinden wie er in het bestuur zit en hoe u in contact kunt komen met de verschillende bestuursleden.

Een wijziging binnen het bestuur is doorgevoerd voor de Clubhuis commissie: Pim Walter is de nieuwe voorzitter van deze commissie. Wij wensen Pim wederom veel succes!

KNLTB Club App voor TC ‘t Laer

Vanaf vandaag hebben wij een eigen KNLTB ClubApp. Deze kun je hier downloaden.

De App beschikt over de volgende functionaliteiten;

•        Clubnieuws; belangrijke nieuwsberichten zijn zichtbaar in de app.

•        Clubagenda en evenementen; leden krijgen een overzicht van aankomende evenementen in een overzichtelijke clubagenda.

•        Tennismaatje zoeken; Met maatjes kunnen leden binnen onze vereniging elkaar vinden en uitnodigen om te tennissen.

•        Afhangen; leden kunnen via de App een baan reserveren.

Met de komst van deze App zijn wij als vereniging beter in staat alle leden snel te bereiken met belangrijke clubinformatie. We kunnen leden verbinden met elkaar en maken het samen tennissen eenvoudiger.

Download de App voor uw smartphone en zoek op Laer om onze club te vinden.

Voor meer informatie over het gebruik van de app verwijzen wij graag naar de website van de KNLTB: www.knltb.club/app.

 

Inspraak Clubhuis commissie

Alle leden hebben de gelegenheid, voorafgaande aan de vergaderingen van de c.c., hun aan- of opmerkingen kenbaar te maken. Om de leden in de gelegenheid te stellen zal de agenda van deze vergaderingen telkens twee weken van te voren op het prikbord in het clubhuis gepubliceerd worden.

 

KNLTB Pas – opwaarderen en gebruiken voor betalingen

Nogmaals vraagt de c.c. zoveel mogelijk gebruik te maken van storting op de KNLTB pas, aangezien elke pin transactie de club geld kost en de betalingen met de pas veel vlugger gaan.

 

KNIP App

Er is een mogelijkheid om de KNIP app te downloaden, waardoor je altijd en direct inzage in je saldo hebt. In het clubhuis hangen affiches waarin e.e.a. uitgelegd wordt. 

Een aantal mogelijkheden:

•         Je clubcard opwaarderen

•         Je saldo en transacties inzien

Alles bij elkaar in één app

Je kunt aan je KNIP account meerdere omgevingen hangen. Dus kom je regelmatig op een andere club van Le Credit Sportif? Dan kun je meerdere rekeningen beheren onder één account. Dit is ook erg handig voor ouders met kinderen die bij verschillende verenigingen spelen. Daarnaast kun je in een stadion of op een festival van Le Credit Sportif ook met de KNIP app betalen. Vraag aan de organisatie of er betaald kan worden met je KNIP account. Je hebt alles bij elkaar in één app.

Meer informatie kunt u lezen ook via de site van de KNIP App