// Babbelaer – maart 2014 – T.C. 't Laer

Babbelaer – maart 2014

banner

15 maart

 >>> EVEN BIJBABBELEN

Beste leden,

Heerlijk dat wij weer kunnen gaan tennissen op onze mooie club. En wat een verschil ten opzichte van vorig jaar toen het openingstoernooi vanwege de kou maar een openingsborrel werd. Dit jaar lijkt het er naar uit te zien dat we kunnen tennissen in lente-tenue! Ook goed om te weten, er ligt nieuw gravel op de banen en het terras is uitgebreid en volledig vernieuwd! Het bestuur en de verschillende commissies zijn druk doende met de laatste voorbereidingen. Wij heten onze nieuwe leden van harte welkom en hopen jullie allen te mogen begroeten op de openingstoernooien. Heb je in jouw omgeving nog vrienden of kennissen die willen gaan tennissen? Wij hebben nog plaats voor enkele nieuwe leden. 

Doe mee! Openingstoernooi 30 maart

Op zondag 30 maart 2014 organiseert de EC het jaarlijkse openingstoernooi waaraan alle seniorleden kunnen meedoen. Het toernooi begint rond 13.00 uur een duurt tot ongeveer 18.00 uur. De borrel van vorig jaar was een succes dus die houden we er ook dit jaar in. De kosten bedragen € 2,50 p.p. Meld je snel aan (uiterlijk tot 23 maart) via ec@tlaer.nl.

Bardiensten

Vul voor 20 maart je drie bardiensten in! Dit kan via www.afhangbord.nl. Op zaterdag 15 maart is het clubhuis geopend tussen 10.00 en 14.00 uur en kun je je bardiensten ter plekke opgeven.Meer informatie vind je op onze website.

Laatste oproep: CVA

Sinds onze oproep in januari hebben een kleine 160 leden online hun ‘Certificaat verantwoord alcohol schenken’ behaald. Leden die de test niet hebben gedaan mogen geen bardiensten draaien. Doe de club en jezelf een plezier en vul online de test in! http://www.nocnsf.nl/iva. Vergeet niet bij ‘e-mailadres barverantwoordelijke’ pim.walter1944@gmail.com in te vullen. Anders krijgen wij geen kopie van je certificaat. Meer informatie over het hoe en waarom vind je op onze website.

Help mee! schoonmaak clubhuis 22 maart

Het clubhuis kan na de winterstop wel een opfrisbeurt gebruiken! Op zaterdag 22 maart is iedereen die wil meehelpen vanaf 10.00 uur welkom in het clubhuis. Het is de bedoeling dat we om 13.00 klaar zijn en dan eten we met z’n allen een broodje. Vele handen maken licht werk, dus meld je even aan bij Ans Eggenkamp via cc@tlaer.nl

Slepen en afhangen

Van onze groundsman Gerard Ketelaar komt het vriendelijke verzoek om er op te letten dat de banen na afloop gesleept worden. Dit wordt nogal eens vergeten. En vergeet ook niet af te hangen, ook als het rustig is! Het is een kleine moeite en je doet er o.a. de bardienstvrijwilliger een groot plezier mee. 

Nieuw kassasysteem

Dit jaar krijgen we een nieuw kassa-systeem. Zoals op vele sportclubs al langer gewoon is, gaan ook wij over op alleen betalen met pinpas, of via een chipknip op je KNLTB-pas, die thuis via iDeal op te laden is. De kassa heeft een heel makkelijk touchscherm en de pinautomaat is geïntegreerd zodat het bedrag vanzelf wordt overgenomen. Wij hopen zo onze administratie nog beter op orde te krijgen en bovendien maakt geen contant geld de bardiensten veiliger. Er zal een makkelijke instructie aanwezig zijn bij de kassa.

Prijzen consumpties

Bijna alle prijzen blijven dit jaar ongewijzigd. Alleen bier en wijn gaat 5 cent in prijs omhoog. Dit is nodig om een stijging van de inkoopprijzen te compenseren.

De competitie komt er aan!

Eindelijk: een nieuw tennisseizoen en dus ook een nieuwe competitie! Vanaf  5 en 6 april kunnen de competitiespelers van ’t Laer zich opmaken voor zeven dagen vol strijd en veel tennisplezier. De zaterdag zit als vanouds bomvol, maar ook op zondag hebben wij een aantal extra teams er bij gekregen. Een overzicht van de teamindelingen staat op onze website.

>>> KNABBEL & BABBEL

Beste jeugdleden,

Nog maar een paar dagen en dan gaat het tennisseizoen weer van start! Dat betekent weer buiten trainen, start van de toss, competitie voor degenen die competitie gaan spelen, clubkampioenschappen, toernooien en andere leuke evenementen die de JC voor jullie in petto heeft. Alle evenementen vind je op de website. We kijken er naar uit jullie weer te zien spelen en wensen jullie alvast heel veel plezier!

Worldtour Rood-Oranje 

De Worldtour Rood-Oranje is zondag 9 maart van start gegaan. Met ruim 40 tenniskids was het, mede dankzij het weer, een groot succes. In totaal wordt er 9 keer gespeeld in de periode van maart t/m november. In principe wordt er elke eerste zondag van de maand gespeeld. Hier vind je de speeldata.

>>> TOT SLOT

De Babbelaer verschijnt elke maand! Heb je iets te melden? Stuur dit dan aan redactie@tlaer.nl. Tot de volgende Babbelaer! Wil je deBabbelaer in de toekomst niet meer ontvangen of je adresgegevens wijzigen? E-mail ons op ledenadministratie@tlaer.nl.

tlaerlogo_mailing