// Babbelaer juni 2016 – T.C. 't Laer

Babbelaer juni 2016

Babbelaer_header.jpg

 

 

Juni 2016

Vaderdag borrel

Om het openingsweekend van de Clubkampioenschappen te vieren is er as. zondag vanaf 15:30 een gezellige Vaderdag borrel met heerlijke hapjes. Er zijn die middag leuke partijen om naar te kijken, het belooft heerlijk weer te worden, dus: KOM GEZELLIG LANGS! Alle vaders, maar natuurlijk ook aanhang zijn van harte welkom.

Start Clubkampioenschappen Enkel en Dubbel

Met maar liefst 132 inschrijvingen verwachten wij veel drukte op de club de komende 2 weken. Kom gezellig kijken naar alle wedstrijden!

Open 2/3/4/5/6-toernooi

Van 16 t/m 24 juli vindt ons Open 2/3/4/5/6 Toernooi plaats, met ook dit jaar als sponsor De Larense Wildhandel. Je kan je inschrijven tot uiterlijk 9 juli.

De 8 komt het 6/7 toernooi versterken!

Voor het eerst is de 8 categorie toegevoegd aan het welbekende Open 6/7 Toernooi “De Larense Wildhandel”. Zo willen we een nog breder publiek aanspreken.

Blokkeer 3 t/m 11 september alvast in je agenda! Informatie over de inschrijving en onderdelen volgt binnenkort!

Houd hiervoor onze website  of facebook-groep  goed in de gaten.

LADIES – ATTENTIE!!!

Ook dit jaar verzorgen we weer een gezellige, sportieve, smakelijke en creatieve bijeenkomst:

The LADIES DAY op woensdag 29 juni 2016.

Ontvangst in clubhuis ’t Laer om 9.30 uur. Na de koffie/thee gaan we aan de slag!!

Zowel op de baan (met gravel en ballen) als aan tafel met creativiteit.
Natuurlijk zullen we de lunch samen nuttigen.

Na het middagprogramma en de afsluiting met wijn, rond 16.00 uur, zal een ieder een bruikbare creatieve uiting mee naar huis kunnen nemen.

Met deze opzet van The LADIES DAY hopen wij dat jullie ook enthousiast worden 🙂

Aanmelden kan via ec@tlaer.nl o.v.v. je naam en telefoonnummer.
De kosten bedragen € 15,- p.p. en wij zorgen voor de rest!

Met vriendelijke groet,

Charlotte Roobeek – EC ’t Laer

Zomeraankopen? Help onze club!

Vergeet niet onze 2 sponsoren van de club, zijnde TravelXL en Match. Als u een vakantie boekt of kleding koopt bij Match, vermeld dan dat u lid bent van het Laer en hierdoor ontvangt onze club bijdragen van onze sponsoren.

Nieuwe Sponsor 🙂

De leden van de sponsorcommissie zijn zeer verheugd te melden dat ze wederom een nieuwe sponsor voor onze club hebben gevonden. Binnenkort komt er een nieuw baandoek te hangen van: Nick Vollebregt Jazz cafe.

Meer informatie volgt in één van de volgende Babbelaers.

>>> Knabbel & Babbel

Lieve jeugdleden,

Je zou het niet zeggen met de hoeveelheden water dat momenteel naar beneden komt, maar het is bijna officieel zomer en dat betekent tijd voor de vakantie! Yeah! Maar wacht….niet voordat jij je hebt ingeschreven voor wat leuke open toernooien, voor de trainingsweek en voor onze Open Jeugdtoernooi! Eerst nog wat belangrijke mededelingen en een terugblik op de:

Friss Toss

Wat was het leuk hè, de Friss Toss?! Met meer dan 30 kinderen was het een groot succes en werden er vanaf 19:00 uur leuke partijtjes gespeeld. De samenwerking met LLTC Laren ging weer super vlot en daar werden de wedstrijdjes ook gespeeld. Na het tossen genoten de kids van de middelbare van de heerlijke saté of hamburger met frietjes onder het genot van frisdrank. De volgende Friss Toss is op 12 september. Noteer alvast in je agenda!

Trainingen

De trainingen worden gegeven en gaan door t/m 15 juli. Dan gaan Johan en Philip genieten van een welverdiende vakantie en staan ze 29 augustus weer op de baan. Zet de data in je agenda!

Maar Johan en Philip moeten nog wel aan de bak deze zomer want tijdens de zomervakantie gaan ze samen met de JC kijken naar de vorderingen die elk kind heeft gemaakt en kan jij dus opnieuw worden ingedeeld in een ander groepje, op een andere dag of op een ander tijdstip. Hou deze website in de gaten! http://www.tlaer.nl/trainingsindeling-jeugd/

Trainingsweek

Voordat straks de vakantie van start gaat, is het goed om te weten dat de traditionele trainingsweek dit jaar gehouden wordt in de laatste week van de zomervakantie, namelijk 22 t/m 26 augustus! Deze trainingsweek is voor de basisschooljeugd èn de kinderen die dit jaar (dus in het schooljaar 2015/2016) in de brugklas hebben gezeten. Deze week vindt plaats o.l.v. onze twee trainers, Johan en Philip waarbij aan conditie, techniek en andere aspecten van het tennisspel wordt gewerkt. We beginnen dagelijks om 09.00 uur en eindigen om 14.00 uur. Hierbij is een tussendoortje én een smakelijke lunch bij inbegrepen. Er kunnen maar max. 42 kinderen aan meedoen, dus geef je snel op bijjc@tlaer.nl. De investering voor deze trainingsweek is € 80,- en je kunt je opgeven tm 14 augustus! Wil je verzekerd zijn van een plek? Schrijf je dan nu in!   


Open Jeugdtoernooi
Voor de 17e keer organiseert ’t Laer het Open Jeugdtoernooi. Dit toernooi wordt gehouden van zaterdag 6 t/m 14 augustus 2016. Het is zowel een single- als een dubbeltoernooi en de categorieën waar je je voor in kunt schrijven zijn:

• Groen 10 t/m 12 jaar,

• Geel 11 t/m 12,

• Geel t/m 14,

• Geel t/m 17 jaar


De inschrijving via 
toernooi.nl is geopend. Je kunt je inschrijven via deze link!

En weet je wat dit jaar zo bijzonder is? Dit jaar organiseren Philip en Johan van maandag 8 t/m vrijdag 12 augustus een tenniskamp. Zo krijg je elke ochtend van hen een training, tips & tricks over het spel en/of je wedstrijdjes, video opnames om jezelf te zien tennissen en te analyseren, ze zullen jou bijstaan en jou voorbereiden op de wedstrijd en ze zullen met jou analyseren ná de wedstrijd. Cool toch? Aan dit tenniskamp kunnen maar 20 kinderen aan deelnemen en de investering voor dit kamp is  € 150,- . Inschrijven vóór 1 juli !!!! Wil je verzekerd zijn van een plek? Stuur dan nu een mail naar openjeugd@tlaer.nl. Vermeld daarbij je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum, eventuele allergieën en je speelsterkte.


Open Jeugdtoernooien in de regio

Wij krijgen als Jeugdcommissie  soms berichtjes binnen over toernooien die in de buurt zullen plaats vinden. Hartstikke leuk om lekker te tennissen en wedstrijd ervaring op te doen. Op onze website vind je hiervan een overzicht. Wil je de jeugdcommissie informeren via jc@tlaer.nl als je je inschrijft? We vinden het leuk om te weten wie er van onze vereniging allemaal meedoet. Als je twijfelt over de categorie waarin je het beste kunt inschrijven overleg dan even met je trainer. Dit is de link naar de pagina (helemaal naar onder scrollen):  http://www.tlaer.nl/toernooien-jeugd/

Clubkampioenschappen 2016

Last but not least….meer dan 50 kinderen doen mee aan de Clubkampioenschappen die dit weekend van start gaat. Er zal gespeeld worden in een poule systeem of in een schema met een afvalronde. Op deze manier ben je verzekerd dat je minimaal 2 wedstrijden kan spelen. Het zal een week worden met hopelijk leuke sportieve partijtjes en veel gezelligheid! Vanzelfsprekend zullen er weer mooie prijzen te winnen zijn. Naast de felbegeerde wisselbekers zijn er ook vele andere leuke, interessante en nuttige prijzen te verdelen.

Heb je een toetsweek of ben je op een andere manier verhinderd geweest om hieraan mee te doen? Dan heb je nog een tweede kans om de nieuwe clubkampioen te worden (samen met je partner dan…) want op 27 en 28 augustus worden de mixed dubbel kampioenschappen jeugd en senior gehouden!

>>> TOT SLOT

De Babbelaer verschijnt elke maand, of vaker als we nieuwtjes hebben. Heb je iets te melden? Stuur dit dan aan de redactie. Tot de volgende Babbelaer!! Wil je de Babbelaer in de toekomst niet meer ontvangen of je adresgegevens wijzigen? Stuur de ledenadministratie dan een e-mail.

Check onze website en/of facebook pagina voor het laatste nieuws.

Babbelaer_mailing_below