// Babbelaer – juni / juli 2015 – T.C. 't Laer

Babbelaer – juni / juli 2015

 

 

Direct door naar Knabbel & Babbel? Klik hier.

Sponsorleden & Club van 50

Wellicht is het u al opgevallen, maar vorige maand is door Hans van Goozen van Buzzdesign in onze prijzenkast – links van de bar in het clubhuis – het sponsorbord
van de Sponsorleden en de Club van 50 geplaatst.  De Sponsorleden zijn lid geworden via hun bedrijf, een win-win deal voor de club en voor de leden zelf.
Op het bord vindt u tevens een lijst met de leden die de club een warm hart toedragen door € 50,00 per jaar bij te dragen.
Wilt u volgend seizoen ook op dit bord voorkomen? Informeer dan tijdig bij één van de leden van de sponsorcommissie (sc@tlaer.nl) of kijk op onze site.

Open 23456 toernooi

Van 13 t/m 19 juli vindt ons jaarlijkse open 2/3/4/5/6 toernooi plaats, met ook dit jaar als sponsor De Larense Wildhandel. Wij zijn trots dat dit jaar de 2 categorie is toegevoegd. Dat staat garant voor mooie partijen. Voor meer informatie, klik hier.

Open 6/7 toernooi!

Van 31 augustus t/m 6 september vindt op ons tennispark het jaarlijkse 6/7 toernooi plaats. Ook dit jaar gesponsord door Café t’Bonte Paard. Inschrijven voor dit toernooi kan nog tot en met 16 augustus.
Meer informatie vind je op Open 67 Toernooi.

NIX geldt ook op ‘t Laer!

De afgelopen periode is ‘t Laer vier keer gecontroleerd op verantwoord alcohol schenken (door twee mystery guests van 17 jaar) en naar blijkt zijn we twee keer de fout in gegaan! Een vriendelijk doch dringend verzoek aan een ieder die bardiensten draait om iedereen onder de 25 om een legitimatie te vragen alvorens alcohol te schenken. Als we weer de fout ingaan, kunnen we onze horecavergunning permanent kwijtraken!

Extra bardiensten

Heb je zin en tijd om extra bardiensten te draaien tijdens de zomermaanden? Stuur een e-mail naar de clubhuiscommissie. Met het draaien van een extra bardienst verdien je €25,- per keer.

>>> Knabbel & Babbel

Lieve jeugdleden,

Even geen school, geen trainingen maar de hele dag doen waar je zin in hebt! Wat hebben we tot nu toe een gezelligheid gehad op de club! Na een wat druilerige (wat heet;-)! dag hebben we toch het beste ervan gemaakt tijdens het Openingstoernooi . En ook dit voorjaar hebben een groot deel van onze jeugdleden meegestreden in de zondag, woensdag en zondag competitie. En ook het familie pannenkoekentoernooi was ook dit jaar weer een groot succes. Wat hebben we uiteindelijk ook een mazzel gehad met het weer tijdens de Clubkampioenschappen en het was iedereen goed bevallen dat jong en oud door elkaar speelde! En ook dit toernooi hebben we feestelijk afgesloten! Ook aan alle vrijwilligers veel dank voor jullie inzet!

Wil je de zomervakantie gebruiken om zoveel mogelijk te tennissen? Kom dan naar de club met je pasje, hang af en ga lekker spelen met je vriendje of vriendinnetje. Hieronder geven we jou nog andere mogelijkheden waar jij aan mee kunt doen de komende tijd.

Maar……voordat je je koffers inpakt en vertrekt naar je reisbestemming, schrijf je je toch nog wel even in voor het altijd gezellige Open Jeugdtoernooi van ’t Laer van 3 augustus t/m 9 augustus?

– Je kunt je inschrijven voor de single en voor de dubbel!
– Heb je geen dubbelpartner? Geen stress, wij zoeken wel een geschikte dubbelpartner voor jou!
– Ben je nog maar net gestart met tennis? Leuk! Woensdagochtend 5 augustus is er speciaal een toernooitje voor Oranje en vrijdagochtend 8 augustus is er speciaal een toernooitje voor Rood!
– Tijdens alles dagen kun je je service eens laten meten met onze snelheidsmeter, t-shirts kleuren, meedingen met de goed gevulde loterijtafel, gratis ijsjes, chips en andere heerlijke lekkernijen krijgen.
– Schrijf je dus nu snel in via deze link maar doe dit voor 23 juli! Voor de evenementen kun je je inschrijven via tenniskids.toernooi.nl

********** Open Jeugdtoernooi 2015 ****************

>>> TOT SLOT

De Babbelaer verschijnt elke maand, of vaker als we nieuwtjes hebben. Heb je iets te melden? Stuur dit dan aan de redactie. Tot de volgende Babbelaer!! Wil je de Babbelaer in de toekomst niet meer ontvangen of je adresgegevens wijzigen? Stuur de ledenadministratie dan een e-mail.

Check onze site en/of facebook pagina voor het laatste nieuws.