// Babbelaer – juni 2014 – T.C. 't Laer

Babbelaer – juni 2014

banner

15 juni

>>> EVEN BIJBABBELEN

Clubkampioenschappen

De inschrijving is inmiddels gesloten maar kom vooral kijken naar onze leden die strijden om eeuwige roem! Van 16 tot en met 29 juni is iedereen van harte welkom op de club om te komen kijken. Voor hapjes wordt gezorgd!

WK kijken in het clubhuis

Wij willen jullie uitnodigen om deze wedstrijden met z’n allen, natuurlijk in oranje kleding, bij te wonen, om zo onze jongens een steuntje in de rug te geven. In ons clubhuis zal e.e.a. op groot scherm of een grote televisie vertoond worden en natuurlijk kleurt ons clubhuis oranje! 

Woensdag 18 juni Nederland – Australië 18.00 uur. (tijdens clubkampioenschappen)

Maandag 23 juni Nederland – Chili 18.00 uur. (tijdens clubkampioenschappen)

Voor een hapje zal door de clubhuis commissie gezorgd worden.

Competitie kampioenen!!

Op 31 mei zijn tijdens de feestelijke competitieafsluiting, onder het genot van een heerlijke BBQ verzorgd door De Larense Wildhandel,  de kampioenen gehuldigd: Zaterdag gemengd 1, zaterdag heren 1, Zaterdag heren 2, Zaterdag dames 1, Zondag heren 1 nogmaals van harte gefeliciteerd!!

Open De Larense Wildhandel 3456 Toernooi 2014

Van 14 t/m 20 juli vindt ons jaarlijkse open 3/4/5/6 toernooi plaats, met ook dit jaar als sponsor De Larense Wildhandel. Een gezellig toernooi waar met name in de 3-categorie veel sterke spelers uit de regio aan meedoen. Wij verwachten dit jaar natuurlijk ook weer veel Laerleden te verwelkomen. Inschrijven kan tot en met 30 juni.

Deel je bijzondere Laer-momenten

Nu het seizoen in volle gang is en de competitie is begonnen, worden er vaak leuke momenten vastgelegd. Leuk als die foto’s deelt op onze facebookpagina. Je kunt je foto’s ook naar beheerder@tlaer.nl sturen, dan zetten wij ze er voor je op. Het zou leuk zijn als we met z’n allen een levendige online community creëren. Voor een leuke impressie van het familietoernooi, klik hier.

Verzoek van de parkcommissaris

In de aanleg van onze tennisbanen zit veel energie en noeste arbeid. Het is daarom jammer dat we moeten constateren dat de banen door sommige leden niet naar behoren worden gesleept. Een vriendelijk verzoek om de banen op de juiste manier te slepen, gewoon tot aan het hek en als u toch bezig bent, neem dan ook de tussenvakken mee. Het kost 3 à 4 minuten. 

>>> KNABBEL & BABBEL

Beste jeugdleden,

Het is alweer half juni en dat betekent dat we de voorjaarscompetitie 2014 hebben afgesloten. Dit hebben we georganiseerd voor alle competitiespelers in alle kleuren (Rood – Oranje – Groen en Geel). Ze zijn allemaal in het zonnetje gezet, inclusief alle captains die hun bijdrage hebben geleverd. Wil jij weten hoe de competitie is verlopen, wie er kampioen(en) zijn geworden? En/of wil je een impressie van de afsluiting krijgen? Klik dan hier.

Trainingsweek

In de eerste week van de zomervakantie, 7 t/m 11 juli, vindt de trainingsweek voor onze basisschooljeugd plaats o.l.v. onze trainers. We beginnen dagelijks om 09.00 uur en eindigen om 14.00 uur. We lunchen gezamenlijk op de club en de kosten bedragen: 60,- euro. Wees er snel bij want er kunnen maar 40 kinderen meedoen! Inmiddels hebben zo’n 10 kinderen zich al ingeschreven. Aanmelden doe je via jc@tlaer.nl en vóór 23 juni. Op maandag 7 juli is er de gelegenheid om de 60,- euro cash te betalen.

Hulp nodig tijdens de trainingsweek

We zoeken nog wat vaders en/of moeders die ons willen helpen. Het wordt zeer gewaardeerd en op deze manier kunt u de vorderingen van uw kind mooi volgen! Opgeven via jc@tlaer.nl.

Najaarscompetitie World Tour 2014

Heb je meegedaan met de World Tour in de kleur ROOD of ORANJE? En wil je graag alle negen speelweken meedoen? Of heb je in het voorjaar niet meegedaan en wil je het najaar nog wel meedoen? Nu is je kans om deel te nemen. De World Tour bestaat uit 9 speelweken waarvan er 3 zondagen worden gespeeld in het najaar. De data zijn: 

1. zondag 7 september

2. zondag 5 oktober en 

3. zondag 2 november.

Doe jij gezellig mee in het najaar? Laat het ons weten. Wij horen graag van jou via jc@tlaer.nl. Doe dit vóór 25 juni.

Najaarscompetitie Groen 2014

Sommigen van jullie hebben in de voorjaarscompetitie GROEN gespeeld op de woensdagmiddagen, sommigen hebben ingevallen en sommigen hebben niet meegedaan maar hebben daarvan wellicht spijt… Nu is je kans om je voor de najaarscompetitie in de categorie GROEN in te schrijven. Deze competitie zal ook weer op de woensdagmiddag worden gespeeld. Er zijn 7 speeldata:

1. 10 september

2. 17 september

3. 24 september

4. 1 oktober

5. 8 oktober

6. 15 oktober en 

7. 22 oktober.

Doe je gezellig mee in het najaar? Laat het ons weten. Wij horen graag van je via jc@tlaer.nl. Doe dit vóór 25 juni.

Trainingsstop

Van zaterdag 5 juli tot en met zondag 10 augustus is er geen training en gaan onze trainers ook genieten van een hopelijk heerlijke zomer!

Spieghel Open Jeugd Toernooi, 06 t/m 14 september 2014

Ook in 2014 wordt er weer het gezellige Spieghel Open Jeugd toernooi georganiseerd. Het toernooi is van 6 t/m 14 september 2014.  In het enkelspel is er een poule-systeem en speel je minimaal twee keer.

Voor de categorieën t/m 17 jaar, t/m 14 jaar en t/m 12 jaar (GEEL en GROEN) kan je vanaf nu via deze link inschrijven. Voor de categorieën t/m 10 jaar (ORANJE) en t/m 8 jaar (ROOD) kan je vanaf nu via deze link inschrijven.

Inschrijven kan t/m 24 augustus 2014. Wil je de jeugdcommissie informeren via jc@tlaer.nl als je je inschrijft? We vinden het leuk om te weten wie er van onze vereniging allemaal meedoet. Als je twijfelt over de categorie waarin je het beste kunt inschrijven overleg dan even met je trainer.

Laren Junior Open 2014, 30 augustus t/m 07 september 2014

Tennisvereniging LLTC organiseert elk jaar het Laren Junior Open. Dit jeugdtoernooi is dit jaar van zaterdag 30 augustus (voorweekend) tot en met zondag 7 september. Onze vereniging ’t Laer is natuurlijk de HIPste vereniging, dat moge duidelijk zijn ;-), maar het thema van LLTC is dit jaar “Het HIPste toernooi van het Gooi” en dat zullen we merken ook.  Jongens en meisjes in de leeftijd van 10 t/m 17 jaar kunnen meedoen.

De verschillende onderdelen:

10 t/m 12 Groen: JE, JD, ME, MD

11 t/m 14: JE, JD, ME, MD

11 t/m 17: JE, JD, ME, MD

De inschrijving voor het toernooi sluit op 22 augustus 2014. Inschrijven via deze link.

Overzicht Toernooien en Evenementen

Wil je weten welke toernooien en evenementen nog meer plaatsvinden in de regio? Kom dan eens een kijkje nemen op onze website. We hebben er weer veel actuele toernooien op geplaatst.

Verzoek van de parkcommisaris

In de aanleg van onze tennisbanen zit veel energie en noeste arbeid. Het is daarom jammer dat we moeten constateren dat de banen door sommigen niet naar behoren worden gesleept. Een vriendelijk verzoek om de banen op de juiste manier te slepen, gewoon tot aan het hek en als je toch bezig bent, neem dan ook de tussenvakken mee. Het kost je 3 à 4 minuten.

>>> TOT SLOT

De Babbelaer verschijnt elke maand! Heb je iets te melden? Stuur dit dan aan redactie@tlaer.nl. Tot de volgende Babbelaer! Wil je de Babbelaer in de toekomst niet meer ontvangen of je adresgegevens wijzigen? E-mail ons op ledenadministratie@tlaer.nl.