// Babbelaer Juli 2013 – T.C. 't Laer

Babbelaer Juli 2013

20130720-085909.jpg

15 juli

>>> EVEN BIJBABBELEN

Een serieus bericht
Onlangs heeft de burgemeester van Laren ons bestuur er op gewezen dat wij alcohol hebben geschonken aan minderjarigen onder de 16 jaar. Terwijl we als club zelfs hebben besloten dat onze grens op 18 jaar ligt. Omdat dit nu voor de tweede keer geconstateerd is, wordt er gedreigd met intrekking van onze horeca-vergunning. Je moet er toch niet aan denken dat wij ons clubhuis zouden moeten sluiten? Dus een serieuze oproep aan alle leden: Vervul niet alleen uw bardienst maar neem ook uw verantwoordelijkheid. Vraagt een jonger persoon een alcoholische drank, vraag naar zijn/haar legitimatie en controleer zijn/haar leeftijd. Alleen zo kunnen wij de gezelligheid blijven bieden die wij nu hebben.

Clubkampioenschappen groot succes
16 juni vonden de finales plaats van onze jaarlijkse clubkampioenschappen. Tijdens deze zonovergoten dag hebben wij met Maroesja van Vliet en Andy Meijer twee waardige clubkampioenen gekregen. Beiden van harte gefeliciteerd!! Wilt u nog alle resultaten nog eens terug zien, kijk dan even op de website.

Open De Larense Wildhandel 3456 Toernooi 2013
Van 15 t/m 21 juli wordt ons jaarlijkse open 3/4/5/6 toernooi gehouden, met dit jaar als nieuwe sponsor De Larense Wildhandel. Kom gezellig langs en geniet van heerlijke maaltijden van onze sponsor en dito tennispartijen. En een bezoek op vrijdagavond 19 juli is absoluut aan te raden: naast de maaltijden kunt u genieten van een wijnproeverij van De Gouden Ton, terwijl DJ Bas Koperdraad ons vervoert naar hoger sferen. Meer info op onze website.

Open 6/7 toernooi!
Het ene open toernooi is nog niet voorbij of het andere komt er al weer aan: van 2 t/m 8 september vindt op ons tennispark het jaarlijkse 6/7-toernooi plaats. Dit jaar gesponsord door Café ’t Bonte Paard. Inschrijven voor dit toernooi kan nog tot en met 19 augustus. Meer informatie vindt u op onze website.

Wijnproevers bedankt
De ingrediënten: een prachtige vrijdagavond in juni, stokbrood, kaarsjes en muziek. En bovenal 16 (meerderjarige) gezellige en wijnliefhebbende leden en met zorg geselecteerde ‘geblindeerde’ wijnen, 4 in elke kleur. Even mixen, proeven, gezellig discussiëren en het resultaat: binnenkort schenken wij aan onze meerderjarige leden en bezoekers een geheel nieuw wijnassortiment. Een Argentijnse Shiraz, een Italiaanse Pinot Grigio en een Zuid-Afrikaanse rosé.

Ladies only
Op woensdagochtend 11 september organiseren we een tosstennisochtend voor dames tussen de 30 en 50 jaar met speelniveau 6 en 7. Een ideale manier om elkaar te leren kennen en wellicht een leuk tennisclubje aan over te houden. We spelen van 9.00 tot 12.30 uur. Meer informatie in de augustus-editie van de Babbelaer. En vanaf eind juli hangt er een inschrijflijst in het clubhuis. Vragen? E-mail Karin Tangelder karin.tangelder@gmail.com.

Nog meer ladies
Donderdag 26 september 2013 organiseert de Evenementencommissie – op veler verzoek – een LADIES DAY. We zullen die dag van 9.30 tot ca. 16.30 uur gaan tennissen, lunchen en een Scrap Workshop volgen. Bijdrage bedraagt € 10,-. De Ladies Day kan alleen doorgaan mits we minimaal 30 inschrijvingen hebben. Dus ladies, trek je agenda, schrijf je in via EC@tlaer.nl en geniet van dit exclusieve dames-evenement op 26 september a.s.

25 augustus: het 3e Bonte Paard-dubbeltoernooi
Doe op zondag 25 augustus mee met het Bonte Paard-dubbeltoernooi. Bezoekers van ’t Bonte Paard én leden van het Laer strijden in een gemoedelijke sfeer om leuke prijzen. U kunt zich individueel inschrijven via pim-madelon@planet.nl o.v.v. man/vrouw, telefoonnummer en speelsterkte. Wij delen u vervolgens in. Verwacht hapjes, humor, gezelligheid en natuurlijk veel tennisplezier.

Het maandagavondtoernooi: de tweede ronde
De eerste twee maandagen van het maandagavondtoernooi zijn dit voorjaar weer prima geslaagd. We doen nog een ronde op 9, 16 en 23 september. Hier kun je je weer apart voor inschrijven als damesdubbel of herendubbel via ec@tlaer.nl . Graag inschrijven vóór 1 september. Er worden géén gemengddubbels gespeeld. De deelnemers van de voorjaarsronde krijgen nog een uitnodigingsmail, maar kunnen zich ook gewoon vast opgeven.

Volg ´t Laer op Facebook
Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en leukste foto´s van de gezelligste tennisclub van ´t Gooi? ‘Like’ dan onze Facebookpagina. Klik hier om direct een kijkje te nemen.

>>> KNABBEL & BABBEL

Bijna 100 deelnemers jeugdclubkampioenschappen
Van 17 – 30 juni vonden de jeugdclubkampioenschappen plaats op ’t Laer. Maar liefst 99 kinderen deden mee aan verschillende onderdelen. Bijna elke avond kon er op de club gegeten worden en we hadden ook twee keer een Italiaanse lunch, heerlijk! Dank nogmaals aan de kookouders. En de JC is ook enorm veel dank verschuldigd aan sponsors in de vorm van gulle ouders, maar ook Larense ondernemers/winkels als Douglas, Esmeralda, Ukkies, Rituals, de Larensche Boekhandel en Jumbo.

En de winnaars zijn…
Zondag 30 juni was het finale dag: spannende wedstrijden, mooi weer, lekkere hapjes en drankjes en natuurlijk weer twee clubkampioenen: Charlotte de Kruijf bij de dames en Camiel Breij bij de heren, gefeliciteerd!
Ook aan alle vrijwilligers die hebben geholpen: bedankt.

Trainingsweek
En ook de trainingsweek die plaatsvond van 8 – 12 juli was met 49 deelnemers een succes. Veel dank aan alle ouders voor hun ‘support’, zo genoten alle kids elke dag van heerlijke snacks tussen de bedrijven door.

Wintertraining
Let op: Binnenkort gaat er een e-mail uit met betrekking tot de wintertrainigen. Houdt de mailbox dus goed in de gaten.

>>> TOT SLOT
De Babbelaer verschijnt elke maand! Heeft u iets te melden? Stuur dit dan aan redactie@tlaer.nl. Tot de volgende Babbelaer!! Wilt u de Babbelaer in de toekomst niet meer ontvangen of uw adresgegevens wijzigen. Mail ons op ledenadministratie@tlaer.nl.

20130720-085909.jpg