// Babbelaer Februari 2021 – T.C. 't Laer

Babbelaer Februari 2021

Woord van Ward

De Algemene Ledenvergadering 2021 hebben wij virtueel gehouden en ondanks wat kleine digitale hick-ups bij een paar van onze leden, was het een prima online bijeenkomst. Dank voor al jullie positieve reacties op de manier waarop we dit georganiseerd hebben. Hopelijk blijft het bij deze ene keer, want net als jullie mis ik de gezelligheid van ons clubhuis enorm.

De voorbereiding van het seizoen 2021 is in volle gang en we doen er met het bestuur en alle vrijwilligers alles aan om er weer een geweldig tennisjaar van te maken.

Wil jij ook iets extra’s doen voor onze club? Jouw hulp is meer dan welkom.

Kijk hier voor meer vrijwilligers-informatie.

Ik kijk ernaar uit om je straks weer op ons mooie park te zien!

Ward

 

Nostalgie… schaatsen op ’t Laer

Wat jammer dat we geen evenementen mogen organiseren op dit moment. Anders hadden we ‘t Laer afgelopen weekend tot een mooie ijsbaan kunnen omtoveren. Net als vroeger…

“Vroeger werd er geschaatst om de clubkas te spekken. 78-toeren platen met ijsbaan nummers galmden tot elf uur. Er werden spritsen, dennenkoeken, Jel en Pepsi, dropveters en spekkies in de dampende keet door Gerda en Gijs verhandeld. En na de pret werd de baan weer gespoten door Cor van der Schaal. De dag daarop werd nummer 2147 platgebeld: Is de ijsbaan vandaag open??? En met wat geluk was dat een hele week het geval. Behalve als de Blaricummer IJsbaan openging, dan daalde het bezoekersaantal tot aan het vriespunt. Maar gelukkig gebeurde dat niet vaak” Reinier van Hofslot

Switch naar Heineken

Krijg jij ook al dorst als je dit ziet?

Onze bar is aangepast met een complete nieuwe tap installatie en wij hebben nu 3 soorten bier vers van de tap. Heineken, Heineken 0.0 & Affligem Blond. De nieuwe tap is onderhoudsvriendelijk en het is eenvoudiger om de fusten te vervangen. Zodra het clubhuis open mag, kunnen wij hiervan gaan genieten.