// Babbelaer – augustus 2015 – T.C. 't Laer

Babbelaer – augustus 2015

Clubkampioenschappen single 2015

Nadat eerder dit jaar de succesvolle dubbel en gemengd dubbel clubkampioenschappen zijn gehouden, vinden van 9 t/m 20 september de clubkampioenschappen single plaats.

De inschrijving is NU geopend t/m 2 september as. Klik hier om in te schrijven.

Open 23456 toernooi

Van 13 t/m 19 juli vond ons jaarlijkse open 2/3/4/5/6 toernooi plaats, met ook dit jaar als sponsor De Larense Wildhandel. Nieuw dit jaar was de 2 categorie, wat meteen fantastische partijen opleverde om naar te kijken. Voor toernooi uitslagen klik hier.

Open 6/7 toernooi!

Van 31 augustus t/m 6 september vindt op ons tennispark het jaarlijkse 6/7 toernooi plaats. Dit jaar gesponsord door De Larense Wildhandel.  Meer informatie vind je op onze website.

Sponsor de club door een vakantie te boeken!

Sinds enige tijd hebben we een nieuwe sponsor. Waarschijnlijk heb je het nieuwe baandoek van TravelXL Reisburo ’t Gooi/Eemnes al zien hangen op baan 6.

Als je als clublid van ’t Laer je vakantie boekt via deze sponsor dan profiteert ’t Laer hiervan.

Hieronder wat nadere uitleg;

Elke bij TravelXL Reisburo ’t Gooi of bij TravelXL Eemnes geboekte vakantie, cruise of reis wordt beloond met een sponsorbijdrage (minimaal bedrag van de boeking € 750).

Het sponsoraanbod van TravelXL Reisburo ’t Gooi / TravelXL Eemnes wordt gedaan onder deze voorwaarden:

1. Bij het reserveren dient vooraf kenbaar en aantoonbaar te worden gemaakt dat u lid bent van Tennisvereniging ‘t Laer en dat u van deze sponsoractie gebruik wilt maken.

2. De sponsoring geldt alleen als het lid van de vereniging deel uitmaakt van het reisgezelschap waarvoor de reis geboekt wordt.

3. De boeking geschiedt voor prive doeleinden.

4. Op een individueel lijndienstticket (incl. lowcost carriers, webfares) is sponsoring niet van toepassing.

5. De sponsoring wordt verleend op reizen uit het aanbod van touroperators die door TravelXL Reisburo ’t Gooi / TravelXL Eemnes zijn geselecteerd.

6. De sponsoring geldt alleen indien een compleet pakket wordt geboekt. Een compleet pakket bestaat minimaal uit een vlucht (of eigen autoreis) in combinatie met accommodatie.

7. Op alle reizen zijn de ANVR-voorwaarden van toepassing.

Boek dus je aankomende vakantie via het reisburo TravelXL Reisburo ’t Gooi / TravelXL Eemnes en help hiermee je club.

Kijk op: http://www.travelxl.nl/laren of ga langs op de Nieuweweg in Laren.

Of op: http://www.travelxl.nl/eemnes of ga langs op de Laarderweg in Eemnes.

De Sponsor Commissie

NIX geldt ook op ‘t Laer!

De afgelopen periode is ‘t Laer vier keer gecontroleerd op verantwoord alcohol schenken (door twee mystery guests van 17 jaar) en naar blijkt zijn we twee keer de fout in gegaan! Een vriendelijk doch dringend verzoek aan een ieder die bardiensten draait om iedereen onder de 25 om een legitimatie te vragen alvorens alcohol te schenken. Als we weer de fout ingaan, kunnen we onze horecavergunning permanent kwijtraken!

De afgelopen periode is ‘t Laer vier keer gecontroleerd op verantwoord alcohol schenken (door twee mystery guests van 17 jaar) en naar blijkt zijn we twee keer de fout in gegaan! Een vriendelijk doch dringend verzoek aan een ieder die bardiensten draait om iedereen onder de 25 om een legitimatie te vragen alvorens alcohol te schenken. Als we weer de fout ingaan, kunnen we onze horecavergunning permanent kwijtraken!

Extra bardiensten

Heb je zin en tijd om extra bardiensten te draaien tijdens de zomermaanden? Stuur een e-mail naar de clubhuiscommissie. Met het draaien van een extra bardienst verdien je €25,- per keer.

>>> Knabbel & Babbel

Lieve jeugdleden,

Een geslaagd Open Jeugdtoernooi!

Met ongeveer 120 deelnemers kunnen we terugkijken op een mooi en een geslaagd Open Jeugdtoernooi! De ingrediënten konden niet beter; een groot aantal goede en enthousiaste deelnemers, leuke, spannende wedstrijden en topweer!  Bedankt aan alle kinderen en ouders, wedstrijdleiding, barpersoneel en de groundsman. We hopen iedereen volgend jaar weer te zien!
Het 16e Open Jeugd toernooi werd gehouden van zaterdag 1 tot en met zondag 9 augustus 2015. Kijk voor een impressie op http://www.tlaer.nl/open-jeugdtoernooi/

Trainingen
Nu de scholen weer zijn begonnen, zijn de trainingen ook al weer een week aan de gang. De trainingen lopen door tot en met 27 november en de indelingen zijn, uitzonderingen daargelaten, hetzelfde gebleven. Wil je weten wanneer je traint? Kijk dan op deze pagina voor de trainingsindeling
Clukampioenschappen
De clubkampioenschappen singles worden gehouden van  9 t/m 20 september. Deze clubkampioenschappen zijn zowel voor de senioren als de junioren!
De categorieën waar je je voor in kunt schrijven zijn: Heren enkel B, Heren enkel C, Heren enkel A, Dames enkel C, Dames enkel B, Dames enkel A, Jongens enkel oranje, Jongens enkel rood, Jongens enkel geel, Jongens enkel groen, Meisjes enkel groen, Meisjes enkel geel, Meisjes enkel rood, Meisjes enkel oranje.
De inschrijving is geopend!! Je kan inschrijven tot en met woensdag 2 september 2015 en inschrijven doe je hier
Davis cup weekend
Het is alweer bijna eind september en dan organiseert de Jeugdcommissie traditiegetrouw het Daviscupweekend waarin door 6 landenteams wordt gestreden om de felbegeerde Daviscup wisselbeker. De inschrijving zal binnenkort starten.
Wij zullen jullie hier binnenkort over berichten.

 

>>> TOT SLOT

De Babbelaer verschijnt elke maand, of vaker als we nieuwtjes hebben. Heb je iets te melden? Stuur dit dan aan de redactie. Tot de volgende Babbelaer!! Wil je de Babbelaer in de toekomst niet meer ontvangen of je adresgegevens wijzigen? Stuur de ledenadministratie dan een e-mail.

Check onze website en/of facebook pagina voor het laatste nieuws.