// Babbelaer augustus 2014 – T.C. 't Laer

Babbelaer augustus 2014

banner

 18 augustus

 >>> EVEN BIJBABBELEN

 24 augustus: ’t Bonte Paard Dag

Doe mee op zondag 24 augustus met het eendaagse ’t Bonte Paard toernooi. Inschrijven kan tot 22 augustus via formulieren in het clubhuis of ’t Bonte Paard én via e-mail: pim-madelon@planet.nl onder vermelding van speelsterkte en telefoonnummer. De kosten bedragen 4 euro per persoon. Van het inschrijfgeld worden de prijzen, de lunch en de hapjes bekostigd. Het toernooi begint om 10.00 uur, de prijsuitreiking is in ’t Bonte Paard om 17.30 uur.

Maandagavondtoernooi, part 2: 8,15 en 22 september

Schrijf je in voor het maandagavonddubbeltoernooi dat plaatsvindt op 8, 15 en 22 september. Meld je voor 1 september aan via ec@tlaer.nl o.v.v. speelsterkte en je telefoonnummer/e-mail. 

Open 6/7 toernooi 

Van 1 t/m 7 september vindt op ons tennispark het jaarlijkse 6/7 toernooi plaats. Ook dit jaar gesponsord door Café t’Bonte Paard. De inschrijving is inmiddels gesloten. Meer informatie vind je op onze website. 

Clubkampioenschappen groot succes!

29 juni vonden de finales plaats van onze jaarlijkse clubkampioenschappen. Tijdens deze dag hebben wij met Charlotte de Kruijf en Michiel Wolters twee waardige clubkampioenen gekregen. Beiden van harte gefeliciteerd!! 

>>> KNABBEL & BABBEL

Spieghel Open Jeugd Toernooi, 06 t/m 14 september 2014

Ook in 2014 wordt er weer het gezellige Spieghel Open Jeugd toernooi georganiseerd. Het toernooi is van 6 t/m 14 september 2014.  In het enkelspel is er een poule-systeem en speel je minimaal twee keer.

Voor de categorieën t/m 17 jaar, t/m 14 jaar en t/m 12 jaar (GEEL en GROEN) kan je vanaf nu via deze link inschrijven. Voor de categorieën t/m 10 jaar (ORANJE) en t/m 8 jaar (ROOD) kan je vanaf nu via deze link inschrijven. Inschrijven kan t/m 24 augustus 2014. Wil je de jeugdcommissie informeren via jc@tlaer.nl als je je inschrijft? We vinden het leuk om te weten wie er van onze vereniging allemaal meedoet. Als je twijfelt over de categorie waarin je het beste kunt inschrijven overleg dan even met je trainer.

Laren Junior Open 2014, 30 augustus t/m 07 september 2014

Tennisvereniging LLTC organiseert elk jaar het Laren Junior Open. Dit jeugdtoernooi is dit jaar van zaterdag 30 augustus (voorweekend) tot en met zondag 7 september. Onze vereniging ’t Laer is natuurlijk de HIPste vereniging, dat moge duidelijk zijn ;-), maar het thema van LLTC is dit jaar “Het HIPste toernooi van het Gooi” en dat zullen we merken ook.  Jongens en meisjes in de leeftijd van 10 t/m 17 jaar kunnen meedoen.

De verschillende onderdelen:

  • 10 t/m 12 Groen: JE, JD, ME, MD
  • 11 t/m 14: JE, JD, ME, MD
  • 11 t/m 17: JE, JD, ME, MD

De inschrijving voor het toernooi sluit op 22 augustus 2014. Inschrijven via deze link.

Overzicht Toernooien en Evenementen

Wil je weten welke toernooien en evenementen nog meer plaatsvinden in de regio? Kom dan eens een kijkje nemen op onze website. We hebben er weer veel actuele toernooien op geplaatst.

>>> TOT SLOT

De Babbelaer verschijnt elke maand! Heb je iets te melden? Stuur dit dan aan redactie@tlaer.nl. Tot de volgende Babbelaer! Wil je de Babbelaer in de toekomst niet meer ontvangen of je adresgegevens wijzigen? E-mail ons op ledenadministratie@tlaer.nl.