// Babbelaer augustus 2013 – T.C. 't Laer

Babbelaer augustus 2013

15 augustus

>>> EVEN BIJBABBELEN

25 augustus: het 3e Bonte Paard-dubbeltoernooi

Doe op zondag 25 augustus mee met het Bonte Paard-dubbeltoernooi. Bezoekers van ’t Bonte Paard én leden van het Laer strijden in een gemoedelijke sfeer om leuke prijzen. U kunt zich individueel inschrijven via pim-madelon@planet.nl o.v.v. man/vrouw, telefoonnummer en speelsterkte. Wij delen u vervolgens in. Verwacht hapjes, humor, gezelligheid en natuurlijk veel tennisplezier. De inschrijving sluit op 20 augustus!

Open 6/7 toernooi!

 Zo langzamerhand zijn de contouren van ’t Bonte Paard 6/7-toernooi zichtbaar aan het worden. Vanzelfsprekend gaat het om een sportieve week die hopelijk in zonnig weer op ons eigen park kan worden genoten. Maar er is meer… Nog niet alles kan al onthuld worden, maar zet onderstaande evenementen maar vast in je agenda!

  • voorweekeinde: op zondag 1 september hebben we als ‘draw party’ een aangeklede borrel op een tijd die zich daarvoor leent: tussen 16 en 18 uur. Kom en vier met ons de aftrap, of kom desnoods vieren dat je net succesvol de Gooische Run hebt gelopen…
  • alle dagen… is er eten, bijvoorbeeld van Bor, maar ook de fameuze hamburgers van weleer zullen weer te vinden zijn…
  • donderdag 5 september: wordt er een ingetogen culinair evenement voorzien, maar daarover later meer;
  • vrijdag 6 september: kom je chillen en loungen op de klanken van een combo en van DJ Monde.

Nog niet ingeschreven: oef, dat kan tot en met de 19de hier. Nog geen lid van onze Facebook groep: ai, regel dat dan hier.

 Ladies only

Op woensdagochtend 11 september organiseren we een tosstennisochtend voor dames tussen de 30 en 50 jaar met speelniveau 6 en 7. Een ideale manier om elkaar te leren kennen en wellicht een leuk tennisclubje aan over te houden. We spelen van 9.00 tot 12.30 uur. De kosten bedragen 3 euro en inschrijven kan via de inschrijflijst in het clubhuis maar een mailtje naar Karin Tangelder kan ook karin.tangelder@gmail.com.

Nog meer ladies

Donderdag 26 september 2013 organiseert de Evenementencommissie – op veler verzoek – een LADIES DAY. We zullen die dag van 9.30 tot ca. 16.30 uur gaan tennissen, lunchen en een Scrap Workshop volgen. Bijdrage bedraagt € 10,-. De Ladies Day kan alleen doorgaan mits we minimaal 30 inschrijvingen hebben. Dus ladies, trek je agenda, schrijf je in via EC@tlaer.nl en geniet van dit exclusieve dames-evenement op 26 september a.s.

Het maandagavondtoernooi: de tweede ronde

De eerste twee maandagen van het maandagavondtoernooi zijn dit voorjaar weer prima geslaagd. We doen nog een ronde op 9, 16 en 23 september. Hier kun je je weer apart voor inschrijven als damesdubbel of herendubbel via ec@tlaer.nl . Graag inschrijven vóór 1 september. Er worden géén gemengd-dubbels gespeeld. De deelnemers van de voorjaarsronde krijgen nog een uitnodigingsmail, maar kunnen zich ook gewoon vast opgeven.

Open De Larense Wildhandel 3456 Toernooi 2013

Van 15 t/m 21 juli vond ons jaarlijkse open 3/4/5/6 toernooi gehouden, met dit jaar als nieuwe sponsor De Larense Wildhandel. Dit sterk bezette toernooi, dat plaatsvond tijdens een zonovergoten week, is mede door de uitstekende organisatie zeer geslaagd. Dank voor een ieder die daaraan meegewerkt heeft. Wil je weten hoe de deelnemers het er vanaf gebracht hebben, kijk dan even op de website.

Volg ´t Laer op Facebook

Wilt  u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en leukste foto´s van de gezelligste tennisclub van ´t Gooi? ‘Like’ dan onze Facebookpagina.

>>> KNABBEL & BABBEL

Rood/Oranje-competitie

Vanaf zondag 1 september start de Rood/Oranje-competitie, die vervolgens elke eerste zondag van de maand zal plaatsvinden. Kinderen die zich hiervoor hebben opgegeven ontvangen per e-mail nadere informatie.

Najaarscompetitie

Half september begint de najaarscompetitie. De eerste speeldag is zondag 15 september. Spelers worden binnenkort geïnformeerd over de teamindeling.

Wintertraining

De wintertrainingsformulieren zijn uitgestuurd en we verzoeken jullie allemaal ze uiterlijk begin september ingevuld te retourneren.

>>> TOT SLOT

De Babbelaer verschijnt elke maand! Heeft u iets te melden? Stuur dit dan aan redactie@tlaer.nl. Tot de volgende Babbelaer!! Wilt u de Babbelaer in de toekomst niet meer ontvangen of uw adresgegevens wijzigen. Mail ons op ledenadministratie@tlaer.nl.