// Babbelaer April 2018 – T.C. 't Laer

Babbelaer April 2018

 


April 2018

LEDENSTAND

Op het moment van schrijven heeft onze club een actief ledenbestand van 445 leden! Eind 2017 hadden we nog een ledenbestand van 390 leden.

Dit is fantastisch nieuws en we gaan op naar de 500 leden!

 

 

 

 

Namens het bestuur gaat onze dank uit naar alle vrijwilligers die actief nieuwe leden werven via leuke acties, zoals de clinics op ’t Laer waar alle klassen van basisschool de Binckhorst een korte tennisles hebben gekregen. Een impressie staat op onze site.

VERKIEZING VERENIGING VAN HET JAAR

Gefeliciteerd, T.C. ‘t Laer is genomineerd voor de Verkiezing Vereniging van het Jaar. Onze vereniging maakt daarmee kans op de titel in de gemeente, provincie en misschien wel de landelijke titel. Deelname aan de verkiezing is kosteloos.

Vanaf nu tot en met 20 mei kan iedereen stemmen op T.C. ‘t Laer via www.verenigingvanhetjaar.nl. Daarmee maakt onze vereniging kans op Masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen. Bovendien maakt een productiemaatschappij een professionele promotiefilm om de winnende vereniging extra in de schijnwerpers te zetten.

STEM OP ONZE VERENIGING!

 

 

 

 

EVENEMENTEN & TOERNOOIEN

UITNODIGING MAANDAGAVONDTOERNOOI SENIOREN OP MAANDAG 7, 14 EN 28 MEI

Alle senioren kunnen zich nu inschrijven voor dit altijd gezellige toernooi. Opgeven dient als koppel te gebeuren (Dames dubbel, Heren dubbel of Gemengd dubbel) via EC@tLaer.nlJe kunt maar aan één onderdeel meedoen! Inschrijven mogelijk t/m 30 april 2018. Inschrijfkosten € 2.50 p.p. op de eerste avond te voldoen bij de wedstrijdleiding.

Er zal gespeeld worden tussen 20.00 en 22.30 uur (een beetje afhankelijk van het aantal deelnemers) in de poule(s) DD, HD of GD, maar als het voor de indeling beter uitkomt, kan het ook zo zijn dat een GD-koppel bij de DD of HD wordt ingedeeld. We zullen proberen de poules sportief zo gelijkwaardig mogelijk te maken. Heel graag tot dan allemaal!

UITNODIGING FIETSENRALLY, DONDERDAG 10 MEI, HEMELVAARTSDAG

Voor de Fietsenrally hoef je je niet op te geven. Starttijd tussen 10.00 en 11.00 uur vanaf de club. Iedereen mag weer meerijden. Oud/jong/vrienden/buren/familie/collega’s, ook als ze geen lid van de club zijn. Hoe meer deelnemers, des te leuker. De tocht is ongeveer 20 km. Er zijn weer leuke en interessante vragen en opdrachten onderweg, dus de tocht duurt ongeveer 3 uur. Het is altijd heel erg leuk en gezellig. Een beetje motregen geeft niet, maar we hopen op een schitterende zonnige dag natuurlijk.

UITNODIGING FAMILIETOERNOOI, ZONDAG 20 MEI, 1e PINKSTERDAG

  • Geef je nu op voor het Familie pannenkoeken toernooi via EC@tlaer.nl. (mailadres geldt ook voor de junioren). Uiterste inschrijfdatum maandag 14 mei 2018.
  • Opgeven per koppel. Senior/senior of senior/junior koppels zijn toegestaan. Geef wel even je leeftijd (junioren) en speelsterkte (junioren en senioren) aan voor een leuke indeling. Een poule opgeven met je hele familie (4 koppels) mag ook.
  • Alle vormen van familiebanden zijn toegestaan. Ouder/kind, opa/stiefkind, tante/ex, het maakt niet uit. Zelfs je buurvrouw mag meedoen, als er maar minimaal 1 van het koppel lid is van onze club.
  • De wedstrijden worden gespeeld tussen ca. 10.00 en 17.00 uur (afhankelijk  van het aantal deelnemers). Kosten € 2.50 p.p. Jullie kunnen weer op een grote stapel pannenkoeken rekenen en er zijn leuke prijsjes voor de winnaars!

(N.B.: als er ouders zijn die voor deze dag een lekkere stapel pannenkoeken thuis willen bakken, dan zijn wij extra blij! Graag even opgeven bij EC@tlaer.nl)

OPEN JEUGD TOERNOOI 2018!

Het 19de Open Jeugd toernooi wordt dit jaar gehouden van zaterdag 2 t/m zondag 10 juni 2018.

 

 

 

 

 

 

 

 

OPEN JEUGD TOERNOOIEN 2018 – GOOI & EEMLAND

Onze jeugdcommissie werkt dit jaar samen met de clubs uit de omgeving. Samen hebben zij een kalender voor 2018 gemaakt van alle toernooien.

 

 

 

 

 

 

 

OVERIGE INFORMATIE:

WIE IS WIE IN HET BESTUUR VAN T.C. ‘T LAER

Op onze site kunt u ook vinden wie er in het bestuur zit en hoe u in contact kunt komen met de verschillende bestuursleden.

RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE PRIJSUITREIKING

Afgelopen donderdag zijn de prijzen vanuit de Rabobank Clubkas Campagne uitgedeeld en heeft onze club een bedrag van € 903,45 euro in ontvangst mogen nemen. In totaal is er 95 gestemd door leden van de Rabobank voor onze club! Dit bedrag zal gebruikt gaan worden voor verbetering van onze accommodaties op de club.

Letty Faas (Jeugdcommissie, rechts), Jaap Montagne (secretaris, links) en Ward van Kampen (voorzitter, midden)  waren aanwezig om de prijs in ontvangst te nemen.

 

 

 

 

 

 

AFHANGBORD & KNLTB Club APP

Vanaf vandaag is het ook mogelijk om via de KNLTB Club App banen te reserveren via ons nieuwe afhangbord.

 

 

 

 

KNLTB CLUB App Informatie 

Deze kun je hier downloaden. Alle leden hebben een uitnodiging ontvangen om toegang te krijgen via e-mail, mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact op via beheerder@tlaer.nl

De App beschikt over de volgende functionaliteiten;

  • Clubnieuws; belangrijke nieuwsberichten zijn zichtbaar in de app.
  • Clubagenda en evenementen; leden krijgen een overzicht van aankomende evenementen in een overzichtelijke clubagenda.
  • Tennismaatje zoeken; Met maatjes kunnen leden binnen onze vereniging elkaar vinden en uitnodigen om te tennissen.
  • Afhangen; leden kunnen via de Appeen baan reserveren.

Met de komst van deze App zijn wij als vereniging beter in staat alle leden snel te bereiken met belangrijke clubinformatie. We kunnen leden verbinden met elkaar en maken het samen tennissen eenvoudiger.

Download de App voor uw smartphone en zoek op Laer om onze club te vinden.

Voor meer informatie over het gebruik van de app verwijzen wij graag naar de website van de KNLTB: www.knltb.club/app.

KNLTB PAS – OPWAARDEREN EN GEBRUIKEN VOOR BETALINGEN

Onze tennisclub wil graag dat alle leden zoveel mogelijk gebruik te maken van storting op de KNLTB pas, aangezien elke pin transactie de club geld kost en de betalingen met de pas veel vlugger gaan.

 

 

KNIP APP

Er is een mogelijkheid om de KNIP app te downloaden, waardoor je altijd en direct inzage in je saldo hebt. In het clubhuis hangen affiches waarin e.e.a. uitgelegd wordt.

Een aantal mogelijkheden:

  • Je clubcard opwaarderen
  • Je saldo en transacties inzien

Alles bij elkaar in één app

Je kunt aan je KNIP account meerdere omgevingen hangen. Dus kom je regelmatig op een andere club van Le Credit Sportif? Dan kun je meerdere rekeningen beheren onder één account. Dit is ook erg handig voor ouders met kinderen die bij verschillende verenigingen spelen. Daarnaast kun je in een stadion of op een festival van Le Credit Sportif ook met de KNIP app betalen. Vraag aan de organisatie of er betaald kan worden met je KNIP account. Je hebt alles bij elkaar in één app.

Meer informatie kunt u lezen ook via de site van de KNIP App