// Babbelaer – april 2014 – T.C. 't Laer

Babbelaer – april 2014

banner

15 april

>>> EVEN BIJBABBELEN

Maandagavondtoernooi
Schrijf je nu alvast in voor het leuke en sportieve MaandagAvondToernooi dat gehouden wordt op 19 en 26 mei en 2 juni. Graag als koppel Dames Dubbel of Heren Dubbel inschrijven.

De kosten bedragen 5 euro per duo. Vermeld svp je e-mailadres bij inschrijving in verband met de reminder & het najaar MaandagAvond Toernooi. Zoek een partner en e-mail naar ec@tlaer.nl.

Hemelvaartsdag = Fietsenrally
De evenementencommissie is druk bezig met de route voor de Fietsenrally op donderdag 29 mei 2014. Vroege aanmelders via ec@tlaer.nl.

Wist je dat…?
• …het eerste competitieweekend prima is verlopen, ook zonder problemen met de nieuwe kassa en de betaalpassen voor de teams?
• …er al 200 leden het IVA Certificaat Verantwoord Alcohol schenken hebben behaald?
• …dit IVA certificaat door alle leden gehaald moet worden die bardienst draaien? Lees meer op onze website.
• …we vanaf 1 mei alleen nog betalen met PIN-pas of KNLTB-pas voor leden zullen accepteren?
• ….je ook € 25 per keer kunt bijverdienen door extra bardiensten te draaien? Stuur een email naar cc@tlaer.nl als je hier interesse in hebt.

De competitie is begonnen!
De voorjaarscompetitie 2014 is begonnen. Vanaf 4, 5 en 6 april zijn de competitiespelers van onze club begonnen aan zeven tennisdagen vol strijd en veel tennisplezier. De zaterdag zit als vanouds bomvol, maar ook op zondag hebben wij veel teams. Een goede reden om te komen kijken. Een overzicht van de teams en hun vorderingen zijn te vinden op de website. Wellicht nog wat vroeg, maar noteer alvast zaterdag 31 mei in je agenda voor de feestelijke competitieafsluiting.

Clubkampioenschappen 2014
Onze jaarlijkse clubkampioenschappen vinden dit jaar in een andere periode plaats dan vorig jaar. Heb je nu al zin om het te gaan opnemen tegen je clubgenoten? Noteer dan alvast dat de kampioenschappen plaatsvinden van 16 t/m 29 juni. Zodra de inschrijving is geopend, wordt dat via de Babbelaer en op de website gecommuniceerd.

Website
Het bedrijf waarvan ’t Laer webhostingdiensten afneemt, is helaas failliet. Hierdoor was onze site enige tijd uit de lucht en waren ook de e-mailadressen van het bestuur en commissies tijdelijk buiten gebruik. De website is inmiddels weer in de lucht.

Deel je bijzondere Laer-momenten
Nu het seizoen in volle gang is en de competitie is begonnen, worden er vaak leuke momenten vastgelegd. Leuk als die foto’s deelt op onze facebookpagina. Je kunt je foto’s ook naar beheerder@tlaer.nl sturen, dan zetten wij ze er voor je op. Het zou leuk zijn als we met z’n allen een levendige online community creëren.

Inventaris
Er verdwijnt op wonderbaarlijke wijze inventaris uit ons clubhuis. Messen, lepels en sinds kort ook twee koffiezetapparaten. Vriendelijk verzoek aan diegene(n) die deze spullen hebben geleend, ze ook weer terug te brengen. Natuurlijk mag je gebruikmaken van de spullen van ’t Laer, maar het is wel de bedoeling dat e.e.a weer terugkomt.

Racketbespanservice
Gerard Keetelaar, groundsman, trainer, niet onverdienstelijk schilder biedt nu ook racketbespanservice. Dus vanaf nu gewoon op ’t Laer je racket opnieuw laten bespannen. Wel zo handig!

>>> KNABBEL & BABBEL

Beste jeugdleden,

We zijn begonnen!
Zondag 30 maart zijn wij begonnen met een zeer geslaagde, gezellige, zonnige en vooral sportieve ochtend voor de jeugd. Met 55 jeugdleden op de baan was het gezellig en veelbelovend voor de rest van het seizoen! We wensen alle jeugdleden een superseizoen toe, we zijn in ieder geval goed van start gegaan! Zie ook: http://www.tlaer.nl/openingtoernooi-junioren

Pannenkoekentoernooi!
Na het succes van het openingstoernooi, willen wij je graag attenderen op het volgende toernooi, namelijk het Pannenkoekentoernooi. Dit toernooi is bedoeld voor alle jeugdleden en zal plaatsvinden op maandag 5 mei. Heb jij zin om partijtjes te spelen en ben je niet vies van pannenkoeken? Kom die dag dan gezellig naar ‘t Laer. Je bent welkom van: 10:00 uur tot 14:00 uur. Wij vragen een bijdrage van € 2,50 en aanmelden doe je via jc@tlaer.nl. Let op: doe dit voor 24 april. Zie ook onze website voor meer informatie. We zoeken nog vrijwilligers die willen helpen met het bakken van pannenkoeken! Aanmelden ook via jc@tlaer.nl.

Clubkampioenschappen!
Na het Pannenkoekentoernooi volgen al snel de Clubkampioenschappen. Dit keer worden deze gehouden van 4 t/m 15 juni. Dat zijn weer twee weken tennisplezier voor alle jeugdleden. Het is leuk en uitdagend voor alle leeftijden en alle sterktes. Zodra de inschrijving start, laten wij het weten!

Maar….naast het tennisgeweld is er ook iedere dag een loterij. Zoals bekend zijn wij daarbij afhankelijk van sponsoren. Wij komen graag in contact met bedrijven, personen, instanties, winkels die de loterij willen sponsoren zodat er leuke prijsjes te winnen vallen. Het kunnen producten zijn, maar ook belevenissen, bonnen, lessen etc. Neem contact op via jc@tlaer.nl.

‘s Avonds kunnen de kinderen met hun ouders genieten van heerlijke maaltijden. Ook hierbij hebben wij hulp nodig. We zoeken ouders die het leuk vinden om een keer een maaltijd te bereiden.

Contact via jc@tlaer.nl. Zie ook onze website voor meer informatie

Open jeugdtoernooi JRT * bij TV Nederhorst
Graag jullie aandacht voor een leuk toernooi in de meivakantie. Dan wordt namelijk voor de vijfde keer het RG sports open jeugdtoernooi JRT * georganiseerd bij TV Nederhorst.

Het toernooi is van 28 april tot en met 4 mei. Op de woensdag (30 april) wordt ook voor het eerst een Tenniskids Event gehouden voor kinderen in rood en oranje. Daarnaast is er gedurende de week een gewoon open toernooi in de categorieën t/m 12, 14, 16 en 18. De meer ervaren toernooispelers kunnen inschrijven voor het jeugdranglijst toernooi. Inschrijven (tot 21 april) kun je hier.

Wil je de jeugdcommissie informeren via jc@tlaer.nl als je je inschrijft? We vinden het leuk om te weten wie er van onze vereniging allemaal meedoet. Als je twijfelt over de categorie waarin je het beste kunt inschrijven overleg dan even met je trainer.

Open jeugdtoernooi TV Eemnes
Ook gaat dit jaar het 3de PEUGOT KOOT Openjeugdtoernooi bij TV Eemens van start.
Het toernooi word gespeeld van maandag 2 juni t/m zondag 8 juni. Inschrijven kan t/m 25 mei via deze link

Wil je de jeugdcommissie informeren via jc@tlaer.nl als je je inschrijft? We vinden het leuk om te weten wie er van onze vereniging allemaal meedoet. Als je twijfelt over de categorie waarin je het beste kunt inschrijven overleg dan even met je trainer.

Overzicht Toernooien en Evenementen
Wil je weten welke toernooien en evenementen worden georganiseerd door ’t Laer? Kom dan eens een kijkje nemen op onze vernieuwde website.

Elke maandagmiddag lekker tennissen!
Wij zijn weer van start gegaan met de toss middag. Je bent elke maandagmiddag van harte welkom van 15:15 tot 17:15 uur. Je komt dan naar de club mét pasje. Je wordt dan telkens met een ander groepje op de baan gezet en speelt dus steeds een ander spel. Dan weer met spelers die nét iets minder tennissen en dan weer eens een partijtje dat je heel erg moet werken! Juist daarvan leer je heel veel, winnen én verliezen, het hoort er gewoon bij! We zien jou graag op de maandag! Zie ook onze website voor meer informatie.

>>> TOT SLOT

De Babbelaer verschijnt elke maand! Heb je iets te melden? Stuur dit dan aan redactie@tlaer.nl. Tot de volgende Babbelaer! Wil je de Babbelaer in de toekomst niet meer ontvangen of je adresgegevens wijzigen? E-mail ons op ledenadministratie@tlaer.nl.